2821
2789
عنوان

ژله انار

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 40 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شل نموندش؟ قشنگ سفت شد؟

اره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
به چیش شکر میزنین؟ به پودر ژله؟ انگار یکی اینجا گفت که انار‌هارو باشکر بجوشونیم🤔 چقد شکر زدی؟

نه برا کیوی باید بجوشونی چون نمیداره ژله بسته شه 

انار رو فقط دون کن و داخل ژله مخلوط کن یا کمی زله ی انار ته قالبت میریزی نیم بند که شد انار دون شده رو میریزی دوباره ژله ی انار رو روش میریزی 

به چیش شکر میزنین؟ به پودر ژله؟ انگار یکی اینجا گفت که انار‌هارو باشکر بجوشونیم🤔 چقد شکر زدی؟

نگاه اول یه پودر ژله با یه لیوان آب جوش با دوتا قاشق شکر هم میزنی میریزی تو پودر ژله ..بعد ظرف رو بزار رو بخار کتری ک در حال جوشه همیمجور هم بزن ک هیچی معلوم نشه بعد یه لیوان آب سرد ...بعد انار بریز تو قالب ژله بعد مایع زله رو بریز داخلش بزار تو یخچال ..من این کار کردم خوب شده بو 

نه برا کیوی باید بجوشونی چون نمیداره ژله بسته شه  انار رو فقط دون کن و داخل ژله مخلوط کن یا کم ...

مرسی عزیزم😍❤

میشه انارو قاطیش نکرد و فقط لایه به لایه ریخت؟

یا وقتی نیم بند شد باید قاطیش کنم؟

ولی واسه شما یکم‌سخته انگاری😬😁❤ زیرشم ژلست؟😅

نه گلم قالب انار رو بگیر 

یه بسته پودر ژله ی انار رو با یک ونیم لیوان ابجوش مخلوط کن وبنماری کن 

یک بسته ژله ی الورا رو با شیر درست کن یک لیوان ابجوش بریز بنماری کن وقتی کاملا خنک شد وبه دمای محیط رسید نصف لیوان شیر بریز توش 

قالب چرب شده رو اول کمی حدود چند قاشق ژله ی انار میریزی بعدش میذاری پنج دقیقه فریزر بعد انار دون شده رو میچینی روش تا خط مشخص شده ژله انار میریزی دوباره فریزر تا نیم بند بشه 

بعد ژله ی الورا رو میریزی تا قسمت مشخص شده ی قالب دوباره فریزر 

بعد در انتها زله ی الوورا رو با باقیمونده ی ژله ی انار مخلوط میکنی میریزی تو قالبت تا پر بشه داخل یخچال به مدت ۵ ساعت میداری تا کاملا بسته شه بعد کناره هارو ازاد میکنی و تو طرف سروت برمیگردونی