nikii79 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 5682 عنوان وام یک میلیونی 87 بازدید | 7 پست بچهها ما سری اول یادمون رفت ثبت نام کنیم سری دوم هم که مهلت داده بودن به جای یه بار چند بار پیامک کردیممیگن اگه چند بار باشه میسوزه و وامش حذف میشهکسی بوده که چند بار فرستاده باشه و وام رو هم دریافت کرده باشه؟ 1399/09/22 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77marymkarimi عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 2941 من فرستادم گفت شامل نمیشید چندباررررفرستادم.بعددوروز واریزشد😍شوهرم دادش به خودم دلم نمیادخرجش کنم😑😐😂☺ محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
nikii79 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 5682 من فرستادم گفت شامل نمیشید چندباررررفرستادم.بعددوروز واریزشد😍شوهرم دادش به خودم دلم نمیادخرجش کنم😑 ... یه بار که فرستادی گفت شامل نمیشود بهدش چند بار فرستادی؟کی واریز کردن؟
nikii79 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 5682 من فرستادم گفت شامل نمیشید چندباررررفرستادم.بعددوروز واریزشد😍شوهرم دادش به خودم دلم نمیادخرجش کنم😑 ... یارانه و اینای ما هم همش واسه مامانمه و پیامک رو بابام فرستاده چند بار و واریز نکردن حالا مامانم به بابام میگه زودباش وام منو بده😂🤦🏻♀️
77marymkarimi عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 2941 یه بار که فرستادی گفت شامل نمیشود بهدش چند بار فرستادی؟ کی واریز کردن؟ سه چهاربارفرستادم.دوروزپیش واریزشد محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
nikii79 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 5682 سه چهاربارفرستادم.دوروزپیش واریزشد آهان به سلامتی😍
77marymkarimi عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 2941 یارانه و اینای ما هم همش واسه مامانمه و پیامک رو بابام فرستاده چند بار و واریز نکردن حالا مامانم به ... 😂😂😂بابات خزانه داردولتهپیامک اومد شوهرم مطمئن بودواریزی نداره گفتم هرجی بودمال من گفت مال توگوشیو اوردم دیدم زده یک تومن😍شوهرم گفت پشیمون شدم گفتم باش مهم نیست کارت وبرداشتم😂انقددددبراش برنامه دارم اندازی ۲۰۰میلیون اخرشم دلم نمیادبراخودم خرج کنم وسیله براخونه میخرم محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
nikii79 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 5682 😂😂😂بابات خزانه داردولته پیامک اومد شوهرم مطمئن بودواریزی نداره گفتم هرجی بودمال من گفت مال توگوش ... بابای منم سر یارانهها گفته بود که نمیریزن و به مامانم گفته اگه واریز کردن واسه تو 😂😂😂😂دیگه اینه که کلا کارت مونده دست مامانم😁