2821
2789
عنوان

وام یک میلیونی

87 بازدید | 7 پست

بچه‌ها ما سری اول یادمون رفت ثبت نام کنیم سری دوم هم که مهلت داده بودن به جای یه بار چند بار پیامک کردیم

میگن اگه چند بار باشه میسوزه و وامش حذف میشه

کسی بوده که چند بار فرستاده باشه و وام رو هم دریافت کرده باشه؟

من فرستادم گفت شامل نمیشید چندباررررفرستادم.بعددوروز واریزشد😍شوهرم دادش به خودم دلم نمیادخرجش کنم😑😐😂☺

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
من فرستادم گفت شامل نمیشید چندباررررفرستادم.بعددوروز واریزشد😍شوهرم دادش به خودم دلم نمیادخرجش کنم😑 ...

یه بار که فرستادی گفت شامل نمیشود بهدش چند بار فرستادی؟

کی واریز کردن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فرستادم گفت شامل نمیشید چندباررررفرستادم.بعددوروز واریزشد😍شوهرم دادش به خودم دلم نمیادخرجش کنم😑 ...

یارانه و اینای ما هم همش واسه مامانمه و پیامک رو بابام فرستاده چند بار و واریز نکردن حالا مامانم به بابام میگه زودباش وام منو بده😂🤦🏻‍♀️

یه بار که فرستادی گفت شامل نمیشود بهدش چند بار فرستادی؟ کی واریز کردن؟

سه چهاربارفرستادم.دوروزپیش واریزشد

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
یارانه و اینای ما هم همش واسه مامانمه و پیامک رو بابام فرستاده چند بار و واریز نکردن حالا مامانم به ...

😂😂😂بابات خزانه داردولته

پیامک اومد شوهرم مطمئن بودواریزی نداره گفتم هرجی بودمال من گفت مال توگوشیو اوردم دیدم زده یک تومن😍شوهرم گفت پشیمون شدم گفتم باش مهم نیست کارت وبرداشتم😂انقددددبراش برنامه دارم اندازی ۲۰۰میلیون اخرشم دلم نمیادبراخودم خرج کنم وسیله براخونه میخرم 

😂😂😂بابات خزانه داردولته پیامک اومد شوهرم مطمئن بودواریزی نداره گفتم هرجی بودمال من گفت مال توگوش ...

بابای منم سر یارانه‌ها گفته بود که نمیریزن و به مامانم گفته اگه واریز کردن واسه تو 😂😂😂😂

دیگه اینه که کلا کارت مونده دست مامانم😁