2777
2789
وای نمیدونم خوشحال باشم یا نه اما با توصیف دلم لرزید دغا کن برام میدونم خیلیااا باهام دشمن میشن از ج ...

توی اخرای بهار یا اوایل تابستون جا ب جایی واست حس میکنم فک کنم ی خونه ب متراژ شاید پایین ولی مستقل بخرین چشم دنبالته خیلی صدقه بده مراقب اون پسره کوچولوعه خوشگلتم باش ماشالله خیلی نازه

وای نمیدونم خوشحال باشم یا نه اما با توصیف دلم لرزید دغا کن برام میدونم خیلیااا باهام دشمن میشن از ج ...

عزیز دلی 💛💛💛😘 خیلی بچت کوچولوعه تو شیکمت برای همین هنوز متوجش نشدی اگ حسم درست بود واست برام دعا کن ک کسی ک دوسش دارم برگرده بهم 😪😥و بگه دوسم داره و باهم دوباره شروع کنیم 😪😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلی 💛💛💛😘 خیلی بچت کوچولوعه تو شیکمت برای همین هنوز متوجش نشدی اگ حسم درست بود واست برام دعا ...

سلام عزیزم ممنون گلم چشم حتما همه کارارو انجام میدم برات دعا میکنم بهترینا برات رقم بخوره آرزوی دلت برآورده بشه😍❤️😍❤️😍❤️😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

حس ششمی ب منم بگو زندگیم چطوری میشه آیا وضع مالیمون خوب میشه 

خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
عزیز دلی 💛💛💛😘 خیلی بچت کوچولوعه تو شیکمت برای همین هنوز متوجش نشدی اگ حسم درست بود واست برام دعا ...

نیلی من سیدم برات دعا میکنم،فقط بگو کی خونم آماده میشه خسته شدم از اجاره نشینی،بچه دوممو کی باردار میشمو جنسیتش چیه؟مرسیییی🙏.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.