2777
2789
[QUOTE=168254339]اولی درست  دو خواهر دو برادر دارم پاییزی هستم  درست بود حالا میشه بگی شوه ...

میدونم عزیزم اما خیلی کنجکاوم بدونم به من بیشتر اعتماد داره یا مادرش حست چی میگه بهت؟؟؟ 

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرقی نداره براش

اها مرسی عزیزم💞

حس مادر شوهرم ب من چیه چی فک میکنه

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
مادر شوهر ادم بد نیس شما دوس داره ادم کنیه نیس

اها خداروشکر 😂

ممنون عزیزم تو چند ماه پیش گفتی نیستم انشالله اینم درست باشه

نبودی درسته؟ الان هستی حس میکنم فدات انشالله دعا میکنم ی نی نی خوشگل داشته باشی ی بچه داری الان؟ اخه ی پسر بچه هی حس میکنم

نبودی درسته؟ الان هستی حس میکنم فدات انشالله دعا میکنم ی نی نی خوشگل داشته باشی ی بچه داری الان؟ اخه ...

آره نبودم عزیزم اون موقع. هم گفتی شوهرت خیانت نمیکنه و ی دختر چند ماه دیگ باردار میشی آره ی پسر خوشگل دارم واقعا این ماه باردار شدم؟؟ 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
آره نبودم عزیزم اون موقع. هم گفتی شوهرت خیانت نمیکنه و ی دختر چند ماه دیگ باردار میشی آره ی پسر خوشگ ...

اره شدی حس میکنمش کوچولو و غیر قابل لمسه الان دختره درسته تا بهمن شکمت واضح میشه حس میکنم 

اره شدی حس میکنمش کوچولو و غیر قابل لمسه الان دختره درسته تا بهمن شکمت واضح میشه حس میکنم 

وای نمیدونم خوشحال باشم یا نه اما با توصیف دلم لرزید دغا کن برام میدونم خیلیااا باهام دشمن میشن از جمله مامانم دعا کن رو یشم بیاره بهم میگی وضع مالیمون خوب میشه؟ خونه می‌خریم تا ب دنیا اومدنشون؟ 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️