2777
2789
عنوان

ی راهکار 😐☝️

72 بازدید | 16 پست

اگ موقع فیلمای ترسناک می ترسین؛ سعی کنین ب هیچ عنوان واکنشی نشون ندید حتی جیغ ؛ بعدش کم کم عادت میکنین؛ ( رو خودم جواب داده 🤣)

الان وقتی فیلم ترسناک میبینم ؛

دیگ کلافقط اینجوریه قیافم :😐

من عاشق فیلم ترسناکم؛؛ گفتم ب شما هم بگم راهکارو تا بهره مند شید اگ دوس دارید😁

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب این منجر به سکته ی قلبی و سنگ کوب میشه خواهرم😂😂😂😂😂😂 منجر به اینا هم نشه ادم جیش میکنه تو خ ...

رو من ک جواب داده و کلیم حال کردم 😂😂؛ در کل اگ کسی امتحان کرد؛ نتیجرو بگ حتما😂❤

من رفتم فیلم ترسناک ببینم💃💃

🤣🤣🤣🤣🤣

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

فقط اگه مردم بدونین خیلی دوستون داشتم

خخخخخ

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

فیلم ترسناک معرفی کن نه مث آنابل  واقعا ترسناک باشه😁

A paranormal activity( دوستام دیدن میگن خوبه)

The NUN هم بد نی 

مجموعه Conjuring عالیه

True or dare( این یکی محشرع)

The others( اینم بد نیست)

Goosebumps ( هردوتاقسمتش البته خیلی ترسناک نیس(

The scary stories to tell in the dark ( برا تنوع خوبه)

A paranormal activity( دوستام دیدن میگن خوبه) The NUN هم بد نی  مجموعه Conjuring عالیه True ...

همشون و دیدم جز اولی 😁❤️ مرسی

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز