2777
2789
عنوان

پیشرفت

152 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من ۱۹سالمه میخواستم ببینم یه دخترچطور میتونه انقد توزندگیش پیشرفت داشته باشه که یه دختر نمونه باشه چه کارا باید برم چه کلاسایی باید شرکت کنم پشت کنکوری هم هستم

یکی به منم بگه

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موفق بودن و به رسیدن به اون چیزی که خودت میخوای تاکید میکنم خودت میخوای برسی می‌دونم نه اینکه بقیه بت بگن .شاید ت همین الآنم موفقی

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

فعلا بشین برای کنکور بخون تو یه رشته ی خوب قبول شی که واقعا از همش مهم تره.بعد برو دنبال بقیش

از طرف یه ۱۹ ساله که خودش پشت کنکوری بوده و الان داره سعی میکنه در همه ی جهات موفق باشه😁

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

اول سعی کن چیزی که میخوای رو قبول بشی تمرکزتو رو اون بزار 

بعدش به نظرم چیزی که برای یه دختر خیلی مهمه اینه که باور کنی باید مستقل بشی و نه وابسته به ادمای اطرافت 

رها هستم یه سگ کوچولو به اسم طلا دارم همین دیگ، تولدم یادتون تره: ۲۳ ابان

رشته خوب و پر درامد قبول بشی نصف راه رو رفتی خود دانشگاه کلی راه جلوت میذاره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز