پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و جاریم همه چیمون شبیه هم بود عاشق ترش و شور بودیم هلاک میشدیم براش و .. الان من پسر دارم جاریمم دختر اون بارداری دومش بود و یه دختر داشت و میگفت ویارش با اولی خیلی فرق میکنه و مطمینه این پسره اما دختر بود . اصلا دلتو به علایم خوش نکن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته