2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پروانه وکالت نگرفتم بله کارآموز هستم بفرمائید

طلاق تفاوقی چجوره؟

همسرم خودش وکیله میگه باید اول داخل اسناد رسمی مهریتو ببخشی درستخ؟

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
پروانه وکالت نگرفتم بله کارآموز هستم بفرمائید

درخواست دوستی منم قبول کن تو خصوصی ی سوال ازت بپرسم

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
طلاق تفاوقی چجوره؟ همسرم خودش وکیله میگه باید اول داخل اسناد رسمی مهریتو ببخشی درستخ؟

اگه خودت میخای طلاق بگیری اول حق طلاقتو بگیر بعد مهریتو ببخش چون ممکنه طلاقت نده وقتی مهریتو بخشیدی.!

طلاق توافقی بدون داشتن وکیل انجام میشه.همون دفتر اسناد هم میتونی مهریتو ببخشی

اگه خودت میخای طلاق بگیری اول حق طلاقتو بگیر بعد مهریتو ببخش چون ممکنه طلاقت نده وقتی مهریتو بخشیدی. ...

نه خودش میگه باید جداشیم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
تو میخای باهاش زندگی کنی یا نه؟

اره ولی گوش نمیده

سر یه لجبازی باخانوادم میگه برای سوزوندن اونا باید طلاقت بدم

اره ولی گوش نمیده سر یه لجبازی باخانوادم میگه برای سوزوندن اونا باید طلاقت بدم

پس مهریتو نبخش!

اگه تو هم میخای بسوزونیش و نمیخای طلاقت بده بگو مهریمو میزارم اجرا.

تو خودت اگه توافقی طلاق بگیری و رضایت بدی برای طلاق دیگه نمیتونی درخواست تقسیم اموال کنی.

به شوهرت بگو اگه اون میخاد طلاقت بده تو هم میری درخواست تقسیم اموال میکنی.نصف اموالش مال تو میشه.

درخواست تقسیم اموال چطوره؟اگر درخواست مهریه بدم درخواست تقسیم اموالم میتونم بدم؟

خودش میگه خونه وماشین مال مرده و ازش نمیگیرن

درخواست تقسیم اموال چطوره؟اگر درخواست مهریه بدم درخواست تقسیم اموالم میتونم بدم؟ خودش میگه خونه وما ...

آره درخواست مهریه و تقسیم اموال رو با هم میتونی بدی.

تو کلا درخواست بده حالا هر چیزی که مال اونه مشخص میشه.کل حسابای بانکیشو میبندن که مهریتو بده.بهش هم نگو که میخای مهریه بگیری و اموالش رو بگیری.مخفیانه انجام بده تا مال و اموالش مشخص بشه چیزایی که به نامشه.چون اگ بهش بگی ممکنه بزنه به نام دیگران مثلا مادرش که بگه اموالی نداره

آره درخواست مهریه و تقسیم اموال رو با هم میتونی بدی. تو کلا درخواست بده حالا هر چیزی که مال اونه مش ...

ممنون باشه حتما