2777
2789
عنوان

معجزه 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 120 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه اینا شایعه س یه مدت میگفتن گوش بدی شیطانپرست میشی بعد گفتن دیوونه میکنه الانم میگن سرطان زا

سابایی که کانال ساناز اسبقی هستن خوبه بنظرت؟

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
خب از کجا بدونیم معتبره یا ن😐

سایتایی ک معتبرن معمولا میلیونی میفروشن😂سایتای معتبر اونایین ک فیلترشون نکردن و محتواش مورد تایید قوانینه اسلامیه

ی کنکوری  اگه دوست داشتی برام ی صلوات بفرس🦋🤍من دو سال دیگه اونیم ک تو ذهنم تصویر سازی کردم😉🦄

سلام من سابلیمینال انجام میدم خیلی تاثیر داره 

جذب پول گوش دادم بعد یک هفته شوهرم نزدیک ۵۰ میلیون برام طلا خرید 

هم چشم دارم انجام میدم ررنگ چشمام مشکی بود شده قهوه ای تیره 

فقط باید قبول داشته باشی 

و صبر 

من تکنیک ۵ در ۵۵ انجام میدم اونم خیلی خوبه 

سلام من سابلیمینال انجام میدم خیلی تاثیر داره  جذب پول گوش دادم بعد یک هفته شوهرم نزدیک ۵۰ میل ...

سلام از چه سایتی برداشتی و اینکه تکنیک ۵ در ۵۵ چیه؟

ساببهشتیان گوش بدی میگه تغییر رنگ چشم و کلا چیزهایی که مربوط به DNA هست الکیه و کسی نمیتونه با ساب اینا رو عوض کنه

سلام از چه سایتی برداشتی و اینکه تکنیک ۵ در ۵۵ چیه؟ ساببهشتیان گوش بدی میگه تغییر رنگ چشم و کلا چیز ...

۵ در ۵۵ یعنی یه چیز ساده به زمان حال مثلا قاب گوشیم که خریدم چقدر مقاوم شیکه ۵ روز این جمله رو ۵۵ بار بنویس بهش میرسی یعنی ناشده که که نشه من قاب گوشیم ترک برداشته بود دقیقا روز ۶ بدون اینکه به شوهرم بگم رفت برام بهترین جنسش خرید درصورتی که گوشی خودش قابش نابود شده برای خودش نخرید