2777
2789
عنوان

معجزه 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما سابشو اشتباه برداشته یا معتبر نبوده

چشم سوم رو همه دارن همون چاکره هفتمه 

شبکه انرژی بدن 

برا همه فعاله 

اما برا بعضیا به خاطر استرس و فشار عصبی بسته میشه 

تو قرانم راجبش اومده میگه نماز معراج مومنانه 

سجده و نماز راه باز کردنشه وقتی مسدود میشه 

‌               
ممنون میشم بگید از کجا باید گیر آورد🙏🙏

من ایدی بدم نی نی یار تعلیق میکنه اخه.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
دوستان همسرم بیکاره دوتابچه کوچیکم دارم امروز بازم میره دنبال کار لطف میکنن براش دعا کنید ممنون ازهم ...

سلام انشالله اگه میتونی شروع کن به تلاوت روزانه سوره واقه مزمل و ذاریات خیلی خوبه البته با ایمان کامل

ساب خوب نیست توصیه میکنم اصلاااا گوش ندی

روی ضمیر ناخودآگاهتون تاثیر میزاره 

بجاش نامه بدین به فرشتع ها و خدا😍💙

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
دوستان همسرم بیکاره دوتابچه کوچیکم دارم امروز بازم میره دنبال کار لطف میکنن براش دعا کنید ممنون ازهم ...

انشاءالله کارشون درست میشه عزیزم 

به خدا توکل کن 

نترس 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

‌               
یعنی تغییر میکنه اینایی که گفتین🤔🤔🤔

بله 

مثلا دوستم چشماش عسلی شد.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.