2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دارم نمیدونم چیکار کنم من رو بازوم یه خط بزرگ افتاده همه جام تر ک داره رو سینه هامم زده نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم😔😔😔😔😔

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
منظورم ترک شکم وبازوعه

متاسفانه راهی نیست لیزر هست که فقط کمی کمرنگ میکنه

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
منم دارم نمیدونم چیکار کنم من رو بازوم یه خط بزرگ افتاده همه جام تر ک داره رو سینه هامم زده نمیدونم ...

بخاطر اینه که یهویی چاق شدی یا یهویی لاغر شدی.که این اتفاق برای کسایی که یهویی چاق میشن شایع میشه

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
بخاطر اینه که یهویی چاق شدی یا یهویی لاغر شدی.که این اتفاق برای کسایی که یهویی چاق میشن شایع میشه

بیشتر شایع هست

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
2790
2778
2791
2779
2792