niloofar8012 مدیر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 عنوان مرگ | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 91 پست بچه ها مرگ یا زندگی بادلیل؟ چه مرگی؟(تصادف و..)چه زندگیی دارین؟(تلخ یاشیرین) یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه 1399/09/22 | 15:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
88sara عضویت: 1396/05/12 تعداد پست: 1226 زندگی تقریبامعمولی دارم بیشتر وقتا تلخ ولی نمیخوام بمیرم میخوام مادری کنم برا بچه م نمیخواممثل من بی مادر بزرگ بشه
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 دوتا بچه کوچیک داشت،خودشم سنش ۲۵سال بود😖 وای یعنی بچه هاش براش مهم نبودن که هر سختی به جون بخره نمیدونین دلیل خودکشیش چی بوده؟
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 همیشه بعد هر سختی بعد هر ناراحتی راحتی و شیرینی هست امیدوار باش نمیدونم خدا بزرگه ولی من شیرینی نمیخوام دلم میخواد فقط هر روز قبل از فردا بمیرم 😞باور کن خیلی برام شیرینتره یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 وای یعنی بچه هاش براش مهم نبودن که هر سختی به جون بخره نمیدونین دلیل خودکشیش چی بوده؟ خدا بزرگه انشاالله ببخشتش یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9972 وای یعنی بچه هاش براش مهم نبودن که هر سختی به جون بخره نمیدونین دلیل خودکشیش چی بوده؟ خواهرم میگه بچه هاش از ترس نفسشون بالا نمیومده ،خیلی گناه داشتن اینا تا آخرعمرشون این صحنه تو ذهنشون میمونه
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 خواهرم میگه بچه هاش از ترس نفسشون بالا نمیومده ،خیلی گناه داشتن اینا تا آخرعمرشون این صحنه تو ذهنشون ... ان شاالله زیر دست نامادری نیفتن 😣😞 یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9972 خدا بزرگه انشاالله ببخشتش اره واقعا ،آدم نمیتونه کسی رو قضاوت کنه،این که کارش اشتباه بوده و حماقت کرده بجاش.اما خدا خودش از دل بنده هاش خبر داره،امیدوارم از سرتقصیر همه بگذره
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 اره واقعا ،آدم نمیتونه کسی رو قضاوت کنه،این که کارش اشتباه بوده و حماقت کرده بجاش.اما خدا خودش از دل ... ان شاالله🙏 یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 نمیدونم خدا بزرگه ولی من شیرینی نمیخوام دلم میخواد فقط هر روز قبل از فردا بمیرم 😞باور کن خیلی برام ... 😔😔😔
فلونه۹۷ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 9972 ان شاالله زیر دست نامادری نیفتن 😣😞 زیر دست هرکی بجز مادر باشن ،زجر وعذاب میکش،حالا میخاد نامادری باشه،یا مادربزرگ،خاله ،عمه ،هرکس باشه ،آینده و زندگی این دوتا طفل معصوم نابود شد
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 اره واقعا ،آدم نمیتونه کسی رو قضاوت کنه،این که کارش اشتباه بوده و حماقت کرده بجاش.اما خدا خودش از دل ... واقعا آدم از دل کسی خبر نداره خدا گناهشو ببخشه
mamanhelmajooooon عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 1383 بچها لطفا برای مادرشوهر خواهرشوهرم دعا کنید دوتا داداش مجردشو پشت سرهم ازدست داد یکیش پناه پیش یکیشم امروز دارن خاک میکنن خودشم امروز بردن بیمارستان سکته مغزی کرده دکترا گفتن زنده نمیمونه خواه شوهرم داشت خودشو میکشت ممنون میشم واسش دعا کنید
zizigoloyi عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 264 خواهرم میگه بچه هاش از ترس نفسشون بالا نمیومده ،خیلی گناه داشتن اینا تا آخرعمرشون این صحنه تو ذهنشون ... طفلکیا 😔😔😔 تا آخر عمرشون این صحنه جلو چشمشونه😔
niloofar8012 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 338 زیر دست هرکی بجز مادر باشن ،زجر وعذاب میکش،حالا میخاد نامادری باشه،یا مادربزرگ،خاله ،عمه ،هرکس باشه ... خداکنه خوب بزرگ بشن اگه دختر باشن بدتر درد میکشن خداکنه پسر باشن😞🙏 یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه