2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

270 بازدید | 32 پست
سلام ۱۲سال ازدواج کردم و به طور طبیعی پیشگیری کردیم حالا می‌خوام چند ماه قرص مصرف کنم تا بعدش به صورت جدی اقدام کنم، میترسم مشکلی بوجود بیاد، چه قرصی خوبه؟

حتی کسایی که قرص میخورن هم باید چند ماه قبل از اقدام دیگه نخورن. شما چرا الان مبخوای قرص بخوری؟

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی کسایی که قرص میخورن هم باید چند ماه قبل از اقدام دیگه نخورن. شما چرا الان مبخوای قرص بخوری؟

اولا دلم میخواد همسرم لذت رابطه کامل رو تجربه کنه از طرفی هم استرس دارم نکنه باردار بشم، روحیه همسرم زیاد آماده نیست خودمم چون اصرار کردم بهش استرس میگیرم.

باید حتما بری دکتر آزمایشات قبل بارداری بدی و اگه دارو نیاز داری بهت بده 

دکترم فقط میگه زودتر اقدام کن، منم یه خورده استرس دارم نمیدونم باید چیکار کنم؟؟

برو سونو حتما و ازمایش قبل بارداری تیرویید و ازین حرفا !  قرص نخور تاریخ دقیق تخمک گذاریتو در بیار تو اون یک هفته رابطه محاظت نشده نداشته باش فقط! 

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
برو سونو حتما و ازمایش قبل بارداری تیرویید و ازین حرفا !  قرص نخور تاریخ دقیق تخمک گذاریتو در ب ...

شوهرم اصلأ قبول نمیکنه بدونه هیچ محافظتی رابطه داشته باشیم، دو روز بعد پریودم رابطه داشتیم ساعت ۴ صبح رفتیم قرص اورژانس گرفتیم،🥺

کلا نباید زیاد واسه بچه دار شدن صبر کرد، آدم به زندگی دوتایی عادت میکنه براش سخت میشه حضور بچه رو بپذیره   خودم تو این شرایطم، همسرم به حضور بچه حساس شده  

شوهرم اصلأ قبول نمیکنه بدونه هیچ محافظتی رابطه داشته باشیم، دو روز بعد پریودم رابطه داشتیم ساعت ۴ صب ...

خب اصلا بچه نمیخواد پس🤔

خب اصلا بچه نمیخواد پس🤔

دلم بچه میخواد، خودشم میگه باید شرایطش رو داشته باشیم، نمیدونم چیکار کنم، البته میگه بخاطر تو قبول میکنم ولی اقدام نمیکنه.

دلم بچه میخواد، خودشم میگه باید شرایطش رو داشته باشیم، نمیدونم چیکار کنم، البته میگه بخاطر ت ...

عزیزم چند سالتونه؟