2777
2789
عنوان

خواستگاری

113 بازدید | 13 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز، من حدود دو هفته پیش یک خواستگاری داشتم که به دلایلی ردش کرده بودم ولی به اسرار معرف قبول کردم بیان ولی چون پدر و مادر ان اقا تهران نبودن با معرف تشریف اوردن. وقتی ما برای صحبت دو نفره رفتیم ایشان در مورد عقایدشون صحبت کردن و گفتن که نماز نمی خونند  توی حرفام گفتم که دوست دارم همسر ایندم هم نماز بخوانند. ایشون هم گفت شما خط قرمزتون را گفتید و بعدش دیگه زیاد صحبت نکردیم. وقتی امدیم تو پذیرایی معرف از اقا پسر پرسید حله؟ بعد ایشون گفتن نه. بعد از من سوال پرسیدن من گفتن از نظر عقاید به هم نمی خوریم. بعد ایشون خیلی اصرار کردن من که انقدر استرس داشتم گفتم ایشون گفته نماز نمی خونند و معرف هم گفت که من به پدرش میگم که بزن تو سرش نمازش را بخونه . بعد منم از دهنم پرید گفتم ایشون گفته کلا من توی عمرم یه ماه بیشتر نماز نخواندم. بعد برادرم سریع درستش کرد گفت اگه اجازه بدید هر دو فکرشون را بکنند. ولی همه خانواده من گفتن به پسره برخورد. منم خیلی ناراحت شدم. الان عذاب وجدان گرفتم نمی دونم پیام بدم به پسره ازش عذرخواهی کنم یا نه؟ البته یه بار تلفنی عذرخواهی کردم. بعد ان اقا یه نفر دیگه بهم معرفی شد ایشون خیلی سماجت کرده بودن که من را می خوان ولی باید چادرم را بردارم و چون ان اقا خارج رفت و امد داشت باید خارج روسریم را هم بردارم ولی من قبول نکردم. حالا میگم نکنه نفرین ان اقا من را گرفته که این جوری شده میشه راهنماییم کنید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😐😂😂فقط آن آقا بابا راحت بگو چه سخنش میکنی نه بابا نفرین کجا بود اگه اینجوری باشه که هر کی ت خاستگاری جواب نه داد نفرین شده که الان همه نابود شده بودن

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

دومی رو میگی بخاطر نفرین اولی بوده؟؟

خب دومی بدتر بوده

چون کلا انتظار داشته از چادر برسی به بدون روسری

حالا جز نباشه اصلا مشکلی نیست ولی اینکه روسری نباشه کلا میشه بی حجابی

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
من اصلا قصد بی احترامی نداشتم انقدر ان اقای معرف سمج شدن که مثلا مجبورش می کنیم نماز بخونه من از دهن ...

اینکه فقط یه ماه نماز خونده باشه دلیل نمیشه اونم نماز خون نشه

ولی اگه اون شخص خودش میخواسته نماز بخونه اون دیگه مشکل بوده

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
دومی رو میگی بخاطر نفرین اولی بوده؟؟ خب دومی بدتر بوده چون کلا انتظار داشته از چادر بررسی به بدون ...

اره میگم نکه دل طرف شکسته که تو جمع من این حرف را زدم ولی واقعا من منظوری نداشتم بعد خودم هم پشیمان شدم. چون واقعا پسره خیلی با شعور و مودب بود.