2821
2789
عنوان

در و دل ماه ۷

65 بازدید | 6 پست

صبح به خودم گفتم نباید از کسی توقع داشته باشی حتی همسری خوب تا شب سر کار نمیتونن کارا خونه انجام بدن همین که وقتی میان یه چی درست میکنن با هم میخوریم خوبه .یکمم حالم بهتر پس بلند بشو  ظرفا که یه هفته مونده بشور 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد دیدم کتریم الان چند ماه شسته نشده اب گرم ریختم شروع کردم به شستن که دختریم گفت مامان قیمه درست میکنی گفتم خیلی وقت درست نکردم حالم که بهتر درست کنم یکم آبشو بردارم برا سوپ گوشت .یهو بیحال شدم همه آبا گوشت ریخت رو گاز و کابینت .به هر حال تا تمیز کنم کمردرد برگشت حالا همه جا بهم ریخته یه غذا نیمه کاره .و اینکه همسری زنگ زده من تعریف میکنم میگه پس دستتون بند بعد زنگ میزنم 🥴

خسته از خودم که نمیتونم کارامو کنم .یا ظرف میشکونم یا میریزم دختریم ۳ روز تب داشت اومدم شیربرنج درست کنم پریروز ریخت .غذا بیرون میگرفتیم از اول بارداری که سنگ کیسه صفرا گرفتم دکخر گفت نخور اصلا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز