2777
2789
عنوان

بچم سقط شد😔😔😔😔

226 بازدید | 13 پست

۶هفته و۵روزم بود بود.دیشب خون ریزی گرفتم ی چیزی مث لخته ازم افتاد ولی من ی بار سابقه سقط داشتم اون سری هم ۶هفتم بود قشنگ بچه رودیدم سقط شد ولی الان هیچی ندیدم ی لخته خون اندازه ی بند انگشت ازم افتاد.رفتم سونو گفت ساک بارداری دیده نمیشه .بوده کسی ساک بارداریش دیده نشده باشه بارداربوده بعدا نشون داده؟

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

عزیزدلم سقط شده متاسفانه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

چ علائمی داشتی؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو شش هفته باید ساک باشه مگر که لقاح دیر تشکیل شده باشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بله منم قبلا یه بار باردار شدم حدود چهار پنج هفته ای بود که سقط شد فقط یه لخته بود دیگه هیچی تو سونو هم نشون نداد ولی بنظرم حتما برو سونو واژینال بده نکنه بقایای مونده باشه اونوقت بهت قرص میدن

S.Z

منم تو ۶ ماه از دست دادم الان ۴ روزه...انشالله ک خدا بهت بچه سالم و صالح ببخشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی