عزیزم من خودم اینجوری میپزم همه هم عاشق قرمه سبزی هام هستن.... اصلا همه رو باهم مخلوط نمیکنم
ببین لوبیات پخته باشه.... اماده.... بزار کنار....
بعد یه قابلمه رو اب پر میکنی گوشتت رو میریزی توش.... میخوای رو گاز.... وقتی اب کمکم بخواد بجوشه یکم روش مثل کف جمع میشه... مال گوشته... بزار اون کفا کامل جمع شن روی آب ... تقریبا همه جای سطح اب رو کف میگیره پف میکنه... در حد دو سانت اینا میاد رو سطح اب.... بعد اونارو جمع کن بریز دور...
بعد یه پیاز بزرگ رو چهار پنج قسمت کن بنداز تو ابش ... بعدم بهش یکم زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کن
تقریبا دو ساعت ، دو ساعت و نیم اینا طول میکشه کامل بپزه.
بعد که پخت.... تو یه قبلمه دیگه یه پیاز کوچیک رو ریز رنده کن با روغن یکم تفت بده بعد زرد چوبه بزن بهش با یه ذره فلفل سیاه و رب... کامل که رب سرخ شد گوشتارو بریز توش... مواظب باش اون پیاز هایی که انداخته بودی تو آبِ گپشت بهش نچسبه... بعد تقریبا هف هشت دیقه گوشتارو تفت بده...
تو یه تابه دیگه هم سبزی قرمه رو تفت بده.... ببین هرچقد دوس داری...من خودم شخصا دوس ندارم زیاد تفت بدم چون زیاد سیاه میشه خوشم نمیاد. دوس دارم یکم اون سبز بودنش مشخص باشه ، وقتی که سبزی ها اماده شد بریز تو اون یکی قابلمه که گوشتارو تفت میدادی ، یکمم با سبزی تفتشون بده.... در اخرم از آب گوشت بهش اضافه کن کم کم... ببین دوس داری غلظتش در چه حد باشه.... همون اندازه اب بریز...
بعدش هم لوبیا هارو اضافه کن... بزار یکی دو قل بجوشه... بعد بیا نمکش رو بزن... یه ذره آبلیمو بریز توش. یکی دوتاهم لیموعمانی...