2789
اگه لوبیا را با گوشت بزارم بپزه طوری نیس؟

بخیسون بعد باگوشت بپز یه ساعت و نیم تو زودپز بعدمک سبزی سرخ کن حسابی سرخ بشه آب گوشت و لوبیا رو متوسط بگیر خیلی نریز

آبجوش درست کن اگه کم اومد بریزی روش

بعد که درشو بازکردی بریز رو سبزی ها بذار آروم آروم باهم بپزه تا روغن بندازه

من یه ساعت زیرش خیلی کم هم میذارم باهم بپزن روغن بندازه

بعدم لیمو و فلفلو .

پیاز رو رنده کن و بذار تفت بخوره گوشت رو هم اضاف کن اوه لوبیا خیس نخورده بشور و یه تفت با گوشت و پیاز بده بعد ادویه بهش بزن. (اگه لوبیا خیس خورده بود بعد یه ساعت یه تفت بدشون بریز تو قابلمه.) 

بذار دو ساعت بپزه گوشت که نیم پز شد سبزی رو سرخ کن و بریز داخلش 

آخرش یکم شنبلیله خشک خیلی کم.... و پر لیمو عمانی بزن بذار تا آبش کشیده بشه و جا بیفته. 

نمک رو هم آخر بزن. 

باید 4 یا 5 ساعت بپزه قشنگ. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از همه قسمت سبزی و گوشت را یاد میگیرم لوبیا را نه🤣

لوبیا رو بپز جدا قاطیش کن یا قاطی کن همه باهم بپزن این کجاش سخته؟اونم که میگن بخیسون واسه نفخش میگن

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
بله

من اول پیاز رو نگینی خرد می کنم یه کمی تفت میدم بعدش سبزی رو اضافه می کنم و با شعله ملایم خوب خوب سرخ می کنم ( در حدی که سبزی به صورت چیپسی بشه. حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر) سپس نصف ق غ رب (برای سه چهار نفر) می زنم و گوشت رو اضافه می کنم و بهش ادویه ( زردچوبه، دارچین، لیمو عمانی آسیاب شده) میزنم و خیلی کم هم میزنم بعدش لوبیا ( من مخلوط چیتی و قرمز میزنم) و دو سه تا لیمو هم سوراخ می کنم و میندازم توش و آب میریزم و شعله رو زیاد می کنم تا دو سه تا غل بزنه بعدش شعله رو کم می کنم و در قابلمه رو نیمه باز میذارم تا بپزه.

وسطای پخت هم نمک میزنم.

تو پنج دقیقه آخر پخت هم کمی آبلیمو میزنم .

تمام😋

عزیزم من خودم اینجوری میپزم همه هم عاشق قرمه سبزی هام هستن.... اصلا همه رو باهم مخلوط نمیکنم

ببین لوبیات پخته باشه.... اماده.... بزار کنار....

بعد یه قابلمه رو اب پر میکنی گوشتت رو میریزی توش.... میخوای رو گاز.... وقتی اب کمکم بخواد بجوشه یکم روش مثل کف جمع میشه... مال گوشته... بزار اون کفا کامل جمع شن روی آب ... تقریبا همه جای سطح اب رو کف میگیره پف میکنه... در حد دو سانت اینا میاد رو سطح اب.... بعد اونارو جمع کن بریز دور...

بعد یه پیاز بزرگ رو چهار پنج قسمت کن بنداز تو ابش ... بعدم بهش یکم زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه کن

تقریبا دو ساعت ، دو ساعت و نیم اینا طول میکشه کامل بپزه.

بعد که پخت.... تو یه قبلمه دیگه یه پیاز کوچیک رو ریز رنده کن با روغن یکم تفت بده بعد زرد چوبه بزن بهش با یه ذره فلفل سیاه و رب... کامل که رب سرخ شد گوشتارو بریز توش... مواظب باش اون پیاز هایی که انداخته بودی تو آبِ گپشت بهش نچسبه... بعد تقریبا هف هشت دیقه گوشتارو تفت بده...

تو یه تابه دیگه هم سبزی قرمه رو تفت بده.... ببین هرچقد دوس داری...من خودم شخصا دوس ندارم زیاد تفت بدم چون زیاد سیاه میشه خوشم نمیاد. دوس دارم یکم اون سبز بودنش مشخص باشه ، وقتی که سبزی ها اماده شد بریز تو اون یکی قابلمه که گوشتارو تفت میدادی ، یکمم با سبزی تفتشون بده.... در اخرم از آب گوشت بهش اضافه کن کم کم... ببین دوس داری غلظتش در چه حد باشه.... همون اندازه اب بریز...

بعدش هم لوبیا هارو اضافه کن... بزار یکی دو قل بجوشه... بعد بیا نمکش رو بزن... یه ذره آبلیمو بریز توش. یکی دوتاهم لیموعمانی... 

من اول پیاز رو نگینی خرد می کنم یه کمی تفت میدم بعدش سبزی رو اضافه می کنم و با شعله ملایم خوب خوب سر ...

لوبیا رو باید حتما از شب قبل خیس کرده باشی که هم نفخش گرفته بشه و هم زود بپزه

اول پیازداغ یکم رب توش بریز  نمک فلفل زردچوبه بزن بهش  بعد گوشت رو بریز توش تفت بده &nbs ...

هیچوقت سبزی سرخ شده رو تو فریزر نذارید خیلی ضرر داره.

اگه میخاید کارتون راحت تر بشه سبزی رو بدون روغن بپزید تا جایی که آبش خشک بشه و اونوقت تو فریزر بذارید.

هیچوقت سبزی سرخ شده رو تو فریزر نذارید خیلی ضرر داره. اگه میخاید کارتون راحت تر بشه سبزی رو بدون رو ...

مامانم الان ۲۵ ساله میزاره فریزر

قبل اونم مادربزرگم میزاشت فریزر 

ضرر نداره ولی فکر کنم ویتامین سبزی میره 

ک ما با خوردن سبزی خوردن جایگزینش میکنیم😂😁تنبلی و هزار درد خواهر کی حال داره

مامانم الان ۲۵ ساله میزاره فریزر قبل اونم مادربزرگم میزاشت فریزر  ضرر نداره ولی فکر کنم ویتام ...

از لحاظ علمی هم ثابت شده عزیزم

روغن رو به هیچ وجه نباید تو فریزر گذاشت

یکی از علل اینکه خوردن غذاهای فریز شده خانگی هم توصیه نمیسه همینه.

اینو از چندین پزشک طب سنتی هم شنیدم