2777
2789
عنوان

یه چی بگم بخندین🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
من اصلا نذاشتم از طرف شوهرم کسی بیادش😐

چه عروسی  

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
 وااااااااااااااااااااااای خدا نکشتت دلمممممممممممممم     حالا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟

اره بعدا اومد 

خواهرشوهرم به انتخاب آدم خیلی احترام میذاره ، حتی منو آدم باسلیقه ای میدونه ازم نظر میگیره 

گفت خیلی خوب شده مبارک باشه 😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عروسی    

چرااا

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
اره بعدا اومد  خواهرشوهرم به انتخاب آدم خیلی احترام میذاره ، حتی منو آدم باسلیقه ای میدونه ازم ...

منم خودم رفتم خونمو چیدم با همسرم...

معنی نداره کسی بیاد ک...یعنی چی...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
چرااا

چرا نذاشتی بیان خب؟

ببین مطمئنا مادر شوهر و خواهر شوهرت هم ذوق داشتن برای خونه پسرشون 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چه جوری؟ 

گفتم خودم میخوام انجام بدم 

چون خانواده شوهرم ی اخلاقی دارن اگه از اول اجازه دخالت میدادم تااخرش پدرمو در میاوردن

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

ماخانوادمون کم جمعیته وخودم دختر بزرگ خانواده بودم خواهروبرادرام هم همه بچه حالا مادرشوهرم فکر میکرد خودشون همه کاره هستن وهمشون جمع شدن براچیدن جهیزیه منم دوتا از دوستای زبروزرنگم وبردم قیافه مادرشوهرم اینجوری بود😲😒، تازه یکیشونم انقدر حاظر جواب بود نمیذاشت مادرشوهرم حرف بزنه 😂😂

چرا نذاشتی بیان خب؟ ببین مطمئنا مادر شوهر و خواهر شوهرت هم ذوق داشتن برای خونه پسرشون 

عزیزم ب استارتر هم گفتم 

خانواده شوهرم ی اخلاقی دارن ک مثلا اگه از اول خودشون وسیله ای رو بزارن تو کابینت خودشونو اختیاردار میدونن و دخالت میکنن

من حالم خیلی خوب بود هیچی نگفتم تا حال خوبم بد نشه ، ولی کار خودمو کردم همیشه هم اگه چیزی باب میلم ن ...

افرین بهت اونایی که میگن ما بودیم یه چیزی میگفتیم نتیج هاش میشد دو تا هم مادر شوهرت میگفت بعد دعوا بعد قهر بعد همین طور کینه تا اخر زندگیت

تو کار خوبی کردی سیاست داشتی افرین بهت   

ادم با سیاست میتونه همه کاری کنه

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
ماخانوادمون کم جمعیته وخودم دختر بزرگ خانواده بودم خواهروبرادرام هم همه بچه حالا مادرشوهرم فکر میکرد ...

وایییییی تو دیگه خیلی بلدی 😂😂😂😂😂😂😂