2777
2789
عنوان

بورسی های عزیز دق سهم رو خریدین؟

76 بازدید | 13 پست

صندوق پالایشیو میگم🤣

از وقتی ک این سهمو خریدم انقدر منو دق داده دیگه اسمشو گذاشتم دق سهم😁

شما خریدینش؟چیکا میکنین میفروشینش؟یا میذارین بمونه؟

واقعا موندم چبکار کنم باهاش....۵ میلیونمم الکی هدر رفت خاکبرسر😐

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بورس همینه دیگه

باید صبور بود

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بورس همینه دیگه باید صبور بود

شما خریدینش؟الان ینی میگی امید هست بره بالا؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 15میلیون خریدم چی بگم.والاگفتن خوب میشه

الان همه دارن میفروشنش

و حقوقی ها هم دارن میخرنش....یکی ی جا نوشته بود من ۱۰۰ میلیون الکی دارن میخام پالایش بخرید تا خرداد سال دیگ پولم دوبرابر شه توروخدا سهماتونک بفروشین ب من...😑

واقعا موندم چیکار کنم دیگ

الان همه دارن میفروشنش و حقوقی ها هم دارن میخرنش....یکی ی جا نوشته بود من ۱۰۰ میلیون الکی دارن میخا ...

چی متوجه نشدم چی گفتین

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

شما خریدینش؟الان ینی میگی امید هست بره بالا؟

من روزهای اول فروختم

الان هم باهاش چیزای دیگه خریدم

اما باز هم تو ضررم

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
من روزهای اول فروختم الان هم باهاش چیزای دیگه خریدم اما باز هم تو ضررم

اخه همه میگن خوب میشه..منم موندم چیکارش کنم🥺

چی متوجه نشدم چی گفتین

توی یه سایت یک نفر نوشته بود: 

من ۱۰۰ میلیون تومن میخام پالایش رو بخرم خاهشا همتون ب من بفروشین😐

منظور یارو این بود ک این سهم،سهم خوبیه و اینده داره و میخاد ک ۱۰۰ میلیون پالایشی بخره بذاره کنار

بچه ها یه سوال شما خودتون واردید یا از گروهها یا کسی برای خرید و فروش کمک میگیرید؟ راضیید این مقدا ...

من شوهر خاهرم خیلی وارده اون بهم میگه چیا بخرم

واسه پالایشی واقعا راضی نیستم ولی بقیه عرضه اولیه هارو ک خریدم راضی بودم

@محیسابق