2777
2789
عنوان

مادرشوعر

192 بازدید | 14 پست

بچه ها این زن برای اینکه حرص منو دربیاره از جاری استفاده میکنه به اون احترام‌میذاره... ددرحالی که پشت سرش حرف میزد تا چندمدت پیش...حالا من خیلی ناراحت میشم.چ کنم؟نمیتونم رابطم و کم کنم باهاشون اگر دعوت کنه ب شوهرم بگمکنمیام ناهار یاشام که نمیشه دعوامیشه...دعوای بد .اصلا دوس ندارم برم خونه مادرشوهر. هروقت برم جاری ام هست. نظرا رو بخونید.

مثلا جلو اون بلند میشه مادرشوهرم جلو من بلند نمیشه یا بهم  دست میدن بامن نمیدن هیچکدوم یا غذا به اون تعارف میکنه مادرشوهر بمن نمیکنه یاچیزای دیگه.  منکه میدونم چقد پشت سر هم حرف زدین که

با احترام برو و بیا. سرسنگین 

بدون توجه ب رفتار دیگران. بخاطر همسرت تحمل کن وقتی مجبوری. 

ولی همسرت باید اونجا خیلی زیاد احترام بزاره ب شما 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام برو و بیا. سرسنگین   بدون توجه ب رفتار دیگران. بخاطر همسرت تحمل کن وقتی مجبوری. ...

شوهرم طرف اوناست.هرموقع دعوامون شه میگه تو رو همه شناختن چ گهی هستی هیچکس محلت نمیذاره . جاریت کجا تو کجا... خیلی گریه کردم

بنظرم شمام فقط بخاطر شوهرت برو و خودتو خوب نشدن بده تا شوهرت خودش متوجه رفتار بد خانوادش بشه؛به مرور ...

میگم که شوهرم طرفدار اوناست میگه تو حقت هست  البته وقتی دعوامون میشه ... اگر م بگم ننت فلان کارو کرد میگه حتما یکاری کردی کلا حق بااونا هست همیشه

اگ میخوای بسوزونیشون خودتو بی تفاوت نشون بده

تجربه نشون داده بهم بی تفاوتی بهترین انتقامه

خوشال باش

اصن برات مهم نباشه اصن

بدرک برن ب جهنم

من مادرشوهرم کلی نقشه میچید حرف بارم کنه بهم میگف بعد من ازبس خنگم اصن نمیگرفتم چ میگه منم میخندیدم میگفتم عه چ جالب😂

بعد میومدم دوهفتهبعد میفهمیدم عاغا این بامن بوده آ

اینقد کیف داره 

اونهمه زحمت بکشه حرصت بده و تو اصن نفهمی اون چ گفته

اینقد گف دید نمیفهمم آخرسر دس ازسرم ورداشت😂

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
اگ میخوای بسوزونیشون خودتو بی تفاوت نشون بده تجربه نشون داده بهم بی تفاوتی بهترین انتقامه خوشال با ...

عزیزم من وقتی شوهرم ،جاری جاری میکنه میگه ازون یاد بگیر خیلی دلم‌میشکنه... نمیتونی درک کنی اصن. اون خیلی خودشیرین هست ولی من دو رو نیستم نمیتونم وقتی کسی بهم بد میکنه باهاش خوب باشم الکی تعریف کنم ازش

عزیزم من وقتی شوهرم ،جاری جاری میکنه میگه ازون یاد بگیر خیلی دلم‌میشکنه... نمیتونی درک کنی اصن. اون ...

وای جانم

چرا نمیتونم درک کنم

منم دقیقا منظورم ازکسی ک دوسش دارم شوهرم بود

کارای خونواده شوهرم ناراحتم نمیکرد

اینک شوهرم طرف اونا بود ناراحتم میکرد

و آدم از کسی ک دوسش داره ناراحت میشه

دلم میخواس شوهرمو ازخودم راصی نگه دارم

جوری باشه ک باور کنه ک من خوبم

دیدم هرکارم کنم اون عوص نمیشه

تصمیم گرفتم خودمو رها کنم

دوس داشتنمو کم کردم

دوسش دارما ولی نه ب اندازه اون عشق اولین روزا و سالا

توام بگو من همینم ک هستم

اگ منو پسندیدی ینی اخلاق منو پسندیدی وگرن میرفتی همونو میگرفتی دیگ

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
وای جانم چرا نمیتونم درک کنم منم دقیقا منظورم ازکسی ک دوسش دارم شوهرم بود کارای خونواده شوهرم نار ...

مساله اینه‌من شوهرمم دوس ندارم. اصلا. مگراینکه کارایی ک میخامو بکنه برام...که نمیکنه