2777
2789
عنوان

عروسي 😊😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 67 پست
دقیقا برا منم  منم میگم خونم اماده‌س واسه چی صبر کنم ! ماه بعد میرم دیگ خونه خودم

ان شا الله

منم اگه امروز خدا یه چیزی رو حل کنه تا ماه دیگه میریم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد يكي از اقوام بود

رفتيم محضر

ناهار با خانواده داماد بود

يه سيني اوردن كه توش به تعداد مهمونا ساندويچ با لواش بود كه داخلش پنير و سبزي گذاشته بودن

اونقد خنديديما

همسرم برداشتني برگشت گفت نذرتون قبول باشه😂😂😂

اخه ما تو محرم و رمضون كه طرف نذر داره ديديم ميدن ازينا😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
عقد يكي از اقوام بود رفتيم محضر ناهار با خانواده داماد بود يه سيني اوردن كه توش به تعداد مهمونا س ...

واای فقط شوهرت تهه خنده بوده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
عقد يكي از اقوام بود رفتيم محضر ناهار با خانواده داماد بود يه سيني اوردن كه توش به تعداد مهمونا س ...

ما این رسمو داریم ولی نه اینطوری

اخه عقدامون بعد از طهره و شام نمیدن

واسه عصرونه میون مراسم با اون نون باگت کوچولوها نون پنیر سبزی درست میکنن تو پلاستیکای جینگولی میذارن پخش میکنن ولی خب عصرونه اس وعده غذا ک نیس😁

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

عروسی خودم واقعا افتضاح بود و هنوزم بعد ۴ سال حرص میخورم

با خانواده ی شوهرم به اختلاف خوردیم سر تالار عروسی

مجبور شدیم مهمونارو نصف کنیم از اونور غذا فقط جوجه شد با ماست ساده و نوشابه ساده که واقعا آبروی پدرم رفت

خودمم که آرایش افتضاح و توی عمرمم نرقصیده بودم اونشب مثلا اومدم برقصم گند زدم و شوهرمم که بدتر،ماشین عروسم اجاره کردیم سانروف داشت من انقد خز بودم که دسته گلمو هی از سانروف میاوردم بیرون،بخوام بگم خیلی زیاده من کله رفتارام خز بود و واقعا انگار دیوونه شده بودم

بعدشم که ۳ ماه بعد عروسی حامله شدم دیگه گندام کامل شد

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
واای فقط شوهرت تهه خنده بوده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

تو شهر ما رسمه با سینی برای عروس کادوها و وسایلشو میارن عیدی زن عموم من سوم راهنمایی بودم گیر دادم سینی رو بگیرم یه کفش پاشنه بلندم پوشیده بودم با یه بلوز دامن بلند تنگ دامنش انقد تنگ بود که خوب پامو نمیتونستم بلند کنم با این که چاک داشت . از وانت عموم پیاده شدنی چاک لباسم پاره شد بعد همونطوری سینی رو گذاشتم رو سرم خبرمرگم کلی مرد هم تو حیاط بود نمیدونم اون سنگ لعنتی به اون بزرگیو چطوری چشمای کورم ندید که پام رفت روش و با کو ن خوردم زمین سینی هم پخش زمین شد کفشمم پاشنش شکست خودمم ناکار شدم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ما این رسمو داریم ولی نه اینطوری اخه عقدامون بعد از طهره و شام نمیدن واسه عصرونه میون مراسم با اون ...

نه بابا ما از ساعت 12 رفته بودیم فقط همونو دادن ناهار هیچی ندادن تا 6 هم مراسم بود مردیم از گشنگی

میوه میخوردیم که صدای شکم نزنه بیرون😂