2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر دوست دارین...

خوب : 

احترام گذاشتن، شکر گذاری، مقابله به مثل نکردن، لبخند زدن، کمک کردن به دیگران، با دقت نگاه کردن ، توجه به تمام خوبی ها ، تغییر دادن نگاه به سمت مثبت دیدن، دوست داشتن ، قوی بودن، ایمان داشتن به توانایی، اعتماد به نفس، سکوت کردن، آرام صحبت کردن، متانت، با تامل گوش کردن، تفکر قبل از بیان هر چیزی، بوسیدن، عبادت کردن، داشتن هدف، مهربانی، صداقت، متعهد بودن، مسئولیت پذیر بودن، منظم بودن، با احساس و لطیف ، زندگی کردن در زمان حال، اهمیت دادن به سلامت بدن، صبور بودن، وسعت قلب، نگاه مثبت 

بد:

تکبر، گستاخی، بی ادبی، قضاوت کردن بیجا، توهین، تهمت، دروغ گویی، غیبت ، دو رویی، چاپلوسی، غر زدن، بی حیایی، گلایه کردن، نا سپاسی، بی احترامی، با صدای بلند صحبت کردن، تحقیر کردن، تمسخر، استفاده از الفاظ رکیک، کفر گویی، احمق بودن، حسادت، طمع کاری، عصبانی بودن، اخم کردن

خب خیلی خصیصه های دیگه هست توی هر دو گروه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
خوب :  احترام گذاشتن، شکر گذاری، مقابله به مثل نکردن، لبخند زدن، کمک کردن به دیگران، با دقت نگ ...

میتونم به جرات بگم اولین کسی هستین که انقدر جامع نوشتین....میتونم سنتون رو بدونم؟....البته اگر خودتون دوست داشتین بگین

میتونم به جرات بگم اولین کسی هستین که انقدر جامع نوشتین....میتونم سنتون رو بدونم؟....البته اگر خودتو ...

دیگه رفتم توی 39 سال 

دیگه رفتم توی 39 سال 

خواهش میکنم ازتون........خواهش میکنم قدر خودتون رو بدونین بانو................خواهش میکنم....

تو  قسمت خوبهاتون از "با دقت نگاه کردن"  گفتین..........هیچ وقت یادتون نره باتو.........

خب.....حاضرین؟

خواهش میکنم ازتون........خواهش میکنم قدر خودتون رو بدونین بانو................خواهش میکنم.... تو &n ...

سپاس مهربون جان

بله هستم در خدمتتون

سپاس مهربون جان بله هستم در خدمتتون

شما باید به مدت ۳۰ روز به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از پاتونو تو قسمت بدها نزارین....تاکیید میکنم که به هیچ عنوان.......کوچکترین تخطی یعنی شما مردود شدین و باید از روز اول شروع کنین......یک نگاه بد....یک دروغ کوچولو و مثلا مصلحتی میتونه همه چیزی تموم کنه....

عوضش باید سعی کنین که خصیصه های خوب رو بیشتر انجام بدین و تقویتشون کنین...قرار نیست با خوبی ها به خودتون آسیب بزنین....همونطور که گفتین قبل از هر کاری در موردش خوب و بیشتر فکر کنین...

۳۰ روز....بدون ذره ای بدی...........حاضرین؟

شما باید به مدت ۳۰ روز به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از پاتونو تو قسمت بدها نزارین....تاکیید میکنم ک ...

یه چیزی عرض کنم؟

بفرمایین...

هیچ کدوم از اون بدها رو انجام نمیدم هیچ وقت

فقط یه چیز

فقط یه دروغ میگم توی زندگیم

هر وقت هر کس ازم می پرسه خوبی ، میگم بله 

هیچ کدوم از اون بدها رو انجام نمیدم هیچ وقت فقط یه چیز فقط یه دروغ میگم توی زندگیم هر وقت هر کس ا ...

نباید بگین......دروغ ممنوع....لازم نیست حقیقت رو بگین....اما دروغ نگین