قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 عنوان خواب بد دیدم 95 بازدید | 12 پست درمورد پسرم خواب بد دیدم یهو پریدم از خواب 😭😭😭😭وای نکنه درست باشه ..چیکار کنم خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏 1399/09/22 | 08:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
45hana عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 9087 صدقه بده 🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 میشه ی خواب واقعیت پیدا کنه؟ خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 نع درست نیست از فکر ووخیاله قربون دهنت دلمو آروم کردی خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
محدثهجون۲ عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 14792 میشه ی خواب واقعیت پیدا کنه؟ همیشه وقتی خواب میبینی بگو انشاالله خیره و خوب تعبیرش کن الانم که به دلت بد افتاده برو صدقه بده
قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 همیشه وقتی خواب میبینی بگو انشاالله خیره و خوب تعبیرش کن الانم که به دلت بد افتاده برو صدقه بده امضات برا کیه؟ خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
ژله_دو عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 12623 نه بابا کابوس دیدیمنم گوشیم داشت اذان صب رو.میداد.منم همش میگفتم پاشم نمازمو بخونم...بعد پاشدم رفتم حموممون پنجره نداره تاریکه رفتم روشویی اونجا وضو بگیرم دیدم چراغا روشن نشد بعد برگشتم دیدم یکی داره در رو.میبنده هرکاری کردم نمیتونستم جیغ بزنم صدام درنمیومد یهو گفتم وای جن بعد صلوات فرستادم یهو پریدم دیدم هنوز تو جامم اذانم اخراشه😂ولی خوف داشتم کلا چند دیقه جرات نداشتم.پاشم از جام بعد صلوات و ذکر گفتمیکم آروم.شدم پاشدم من نمیدونم چرا خودمو میدیدم انگار مثله یه فیلم میدیدم! کچل بودم 😑 اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم
قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 برای بچم چرا سوال کردی همینطور ی لحظه دیدمش ناراحت شدم ...شرمندتم بخدا ببخشید سوال کردم خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 نه بابا کابوس دیدی منم گوشیم داشت اذان صب رو.میداد.منم همش میگفتم پاشم نمازمو بخونم...بعد پاش ... منم دیشب رفتم پیاده روی یهو پرم دوید وسط خیابون ماشین نبود ولی ترسیدم برا همین خواب بد دیدم ...انشاالله ک خیره خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
قدشلال مدیر استارتر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 2741 برای بچم چرا سوال کردی عزیز دلم ناراحت شدی؟ خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏