2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😔

249 بازدید | 21 پست

حالم خیلی بده چرااینقدبه خونوادش وابستس دفعه قبلی جمعه هفته قبل دوباره بخاطرخونوادش دعوامون شدخداخستم پام یخ کرده بدنم بی جونه بخاطرش همه کارکردم دفعه قبل بادردی که داشتم منوازخونه بیرون کردتواون سرماتوشهرغریب مجبور شدم پناه بیارم به خونوادش که طبق معمول طرف منونمیگیرن جلوش بمیرمم براش مهم نیس الان داداشش ازبالاصدازدبیاین سفره پهنه شام بخوریم اماده شدم بریم بااینکه ازعصبانیت پاهام یخ کرده بودبدنم بی جون بوداومدیم بریم گفت۴۵دیقس جلواینه ای انگارمیخابری عروسی منم گفتم بااین حالم اومدم تازه حرفی ام داری گفت بیاخونه دلت نباشه دیگه هیچی نرفتیم اومدیم خونه گفت اصن توهیجانیاالانم بی اهمیت به حالم داره تلویزیون میبینه غذامیخوره بخاطرروحیش همه کارکردم گوشیشوشکست ازعصبانیت گفتم باپس اندازهامون بریم برات گوشی بخریم پری روز😔😔😔امشب خوابیدم دوبارازخواب پریدم ی لحظه فک کردم سکته کردم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چم

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
منم همینطور ولی اون راحت خوابیده

توام راحت بخواب 

اصن در این موردا که دعواتون میشه نذار بفهمه خیلی زجر میکشی وگرنه نقطه ضعف دادی دستش 

خیلی ریلکس خودتو نشون بده 

2791
2779
2792