2777
2789
عنوان

یه شغل در خانه

185 بازدید | 6 پست

بچه ها من میخام تدریس خصوصی و غیر حضوری داشته باشم،به یه منشی نیاز دارم که کارا رو هماهنگ کنه ،و درصد حقوقشم بهش میدم ،هر کی میخاد بیاد خصوصیم ،پیام بزاره

چجوریه

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینجا توضیح نمیدی اونجا خیلی طول میکشه 

خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ میشه واسه رسیدن ب آرزوم تویی ک ازش خبر داری کمکم کنی بشه همونی که دلم میخواد واقعا میشه 🙂💕این تیکرم واسه رسیدن ب آرزومه