2777
2789
عنوان

لذت نمیبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 71 پست
اره چون خودمو مجبور به لذت میکنم برای رفع عذاب وجدان بیشتر عصبی میشم.  ولی واقعا نمیدونم چرا پ ...

عادیه بارداری سوم کلا سختتره بعدشم بعضی بچه ها واقعا بد تکون میخورن اذیت میکنن 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
دوتا مادر که بچه سوم یا چهارم داشتن دور ورم هستن گفتن بهم دوره بارداری و نقاهت زایمان سومی و چهارمی ...

توان بدنی خیلی  موثره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برعکس پسرام تو بارداری آروم بودن الانم معمولی آن...  گاهی میگم یه دختر بیش فعال خدا بهم مید ...

دختره میاد پسرارو میزنه گاراژ 

دختر خیلی بلاس...ببین چجوری تو دل شوهرت می‌ره....هووو آمده سرت خراب 

منم دوتا پسر یه دختر دارم

لطفا برا یه چیز دیگه دعا کن من مجردم🍋🧡

مریم مقدس نشی صلوات از بس ک همه برای بچه دار شدنت دعا کردن  ان شاءالله شمام حاجت روا بشی و ب خواسته ی قلبیت برسی 

اره واقعا آدم یه حس بدی میگیره... چون تعجب میکنی اصلا ندیده و نشناخته، قبل از اینکه از زندگیت چیزی ...

دقیقا اصلا خوندمش یهو چشام چهارتا شد آدم متاسف میشه واسه یه همچین طرز فکرایی من ۴ تا دایی دارم یکیشون اصلا خدا بهش بچه نداد دو تاشون هر کدوم ۷ تا بچه دارن یکیشون دوتا داره زندایی من قدیمی بود که میگفت جاریام بچه دارن من ندارم پس خدا عادل نیست ولی نسل جوون چرا اینا که درس خوندن چرا باید این حرف رو بزنن 

دقیقا اصلا خوندمش یهو چشام چهارتا شد آدم متاسف میشه واسه یه همچین طرز فکرایی من ۴ تا دایی دارم یکیشو ...

چون هنوز متوجه لطفای خدا بهشون نشدن

باور کن من خودم زندگیمو براشون تعریف کنم و بخوام سرنوشتم نو باهم عوض کنیم به همون درد و ناراحتی خودشون راضی میشن... 

چون هنوز متوجه لطفای خدا بهشون نشدن باور کن من خودم زندگیمو براشون تعریف کنم و بخوام سرنوشتم نو باه ...

دقیقا قبول دارم حرفتون رو ولی شما بار شیشه داری اصلا اعصاب خودتو با حرف این کوته فکران خورد نکن برای نی‌نی ضرر داره به خودت برس و مراقبت کن از خودت و بچه‌هات عزی م انشالله خدا به اون کاربر هم لطف کنه و حاجتش رو برآورده کنه و در کنارش بهش فهم درست حرف زدن هم بده🤲🤲🤲