2777
2789
عنوان

لذت نمیبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 71 پست
دوتا مادر که بچه سوم یا چهارم داشتن دور ورم هستن گفتن بهم دوره بارداری و نقاهت زایمان سومی و چهارمی ...

بدن آدم واقعا ضعیف میشه

به ذوق نیست، چون من سر بارداری دوم خیلی عالی بودم... حتی سزارین شدم خیلی خوب و بدون درد بود

ولی اولی زیاد اذیت شدم. درد فراوون و ورم. ولی تحملم بالا بود

سومی هم همینجور. منتهی تحملم صفر... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدن آدم واقعا ضعیف میشه به ذوق نیست، چون من سر بارداری دوم خیلی عالی بودم... حتی سزارین شدم خیلی خو ...

خدا بهت قوت بده

خیلی بیشتر خودت رو تقویت کن

آب میوه طبیعی بخور ویتامین تامین کنه

الهی که دختر نازت صحیح و سلامت بیاد تو بغلت عزیزم ولی من تصمیم دارم اگه روزی باردار شدم نیام تاپیک ب ...

اره

واقعا آدم یه حس بدی میگیره... چون تعجب میکنی اصلا ندیده و نشناخته، قبل از اینکه از زندگیت چیزی بدونن، از دردا و ناراحتیت چیزی بدونن آرزو این جایگاه رو دارن... 

من ناراحت نمیشم ولی تعجب می‌کنم که چقدر باید سطحی باشن که از رو بارداری صرفا بگن خوش بحالش

اره چون خودمو مجبور به لذت میکنم برای رفع عذاب وجدان بیشتر عصبی میشم.  ولی واقعا نمیدونم چرا پ ...

اشکال ندارد گلم احساستو بپذیر شاید واقعا داری اذیت میشی شاید برات در ناکه چرا باید خودتو مجبور کنید ک از دردی که میکشی لذت ببری؟

نه عدالت اینه که به سه نفر اگه خواستن یکی بده  نه که به یکی سه تا بده به یکی اصلا نده

عزیز دیگه عدالت خدا رو ک ما نباید تعیین کنیم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

به نظرم که الان تو بهترین مامان دنیا هستی که هنوز به دنیا نیومده برای دختر کوچولوت تایپیک زدی   و نگرانی که چرا مثل پسرات از لگداش کیف نمی کنی این خودش آخر محبت که تو نگرانشی دوستش داری😍😍 ولی عذاب وجدان نداشته باش تو واقعا عاشقشی ولی خوب یه وقتایی آدم اذیت میشه دیگه منم سر پسرم یه وقتایی خیلی کلافه میشدم ماشاالله دخترت شیطونه هی می خواد با مامانمش بازی کنه