2777
2789
عه واقعا؟ شنیده بودم اسمشو پس میرم حتما

حتما برو ، از رو تجربه میگم. رفتی به منم خبر میدی از قیمتا؟؟؟?لطفا . خیلی برام مهمه .منم دنبالشم منتها شمالم باید دستم پول افتاد بیام چهاردنگه بخرم . ولی کنجکاوم چه قیمتن که جورکنم زودتر. مرسی

ما یکی از فامیلامون مبلش طوسیه روشنه خیلی از رنگش خوشم میاد بعد چوبشم طلاییه خیلی کمرنگه سلطنتیه قشن ...

منم تو فکر بودم طوسی بگم بزنه چوبشم بژ طلایی ولی میترسم به خونه نیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد ۶ سال با کلی غرغر راضی شده شوهرم با این قیمتا

منم بابام اخلاقش زیاد خوب نیست نتونستم اونی که میخوامو بخرم ولی رنگ مبلمو دوست دارم سرمه ایه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
عزیزم مبارکت باشه به دل خوش همه ای ادما ی خوبی دارن و ی بدی فک کنم بزرگترین خوبی همسر من این باشه که ...

شوهر منم عاشق وسایلای خونست باورتون نمیشه حتی مهمون میخواد بیاد میگه فلان جامیوه ایرو بیار یا میوه هارو اینجوری بچین خونه رو مرتب میکنه عاشق این رفتارشم بزور میگه بیا دکور خونه رو عوض کنیم😁

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
نمیدونم والا سوال منم هست اتفاقا

سه تیکه بهتره  ممکنه یه قسمت کوچولو از مبلت لک شه فقط لازمه یکی از تشکاشو برداری و بشوری نه کلشو  و اگه  یه قسمتش فرو رفتگی بیشتری پیدا کرد به راحتی میشه عوضش کرد

با توجه به رنگ چوب  و طرح های میز تلویزیونت سومی بیشتر بهش میاد البته با رنگ چوب سفید

هر چی که خریدی  پیشاپیش مبارکت باشه

منم بابام اخلاقش زیاد خوب نیست نتونستم اونی که میخوامو بخرم ولی رنگ مبلمو دوست دارم سرمه ایه

شوهر من داشته باشه خساست نمیکنه ولی راحت پول درنمیاره خب حقوقه یکی دو ماهشو یدفه بده چهارتا صندلی زور داره واقعا😕

منم تو فکر بودم طوسی بگم بزنه چوبشم بژ طلایی ولی میترسم به خونه نیاد

طوسی قشنگه ولی چوبشو طلایی نگیر استخونی خیلی خوبه

شوهر منم عاشق وسایلای خونست باورتون نمیشه حتی مهمون میخواد بیاد میگه فلان جامیوه ایرو بیار یا میوه ه ...

وای برعکس شوهر من همش میگه چقد سخت میگیری راحت زندگی کن  خونه رو تمیز میکنم میگه ولش کن بیا استراحت کن...😂