2777
2789
عنوان

درآمد

119 بازدید | 10 پست

برای کسب  درآمد کسی میخواد بگه من میخوام پیج و وسیله های ارایشش و کارتن پستی نو که هنوز باز نکردم تو ۳سایز و یه عالمه محافظ حبابدار مخصوص ارسال و معرفی چند جا جهت خرید عمده با سود زیاد .همه اینا رو باهم میدم بهتون پیجم ۲/۵kو داخل مسابقه هست لوازم ارایشیم به قیمت عمده میدم واسه شروعتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشو یه میلیون میخرم

خسته نباشی 😂عزیزم من فقط یک میلیون هزینه تبلیغات به بلاگر ها رو دادم میدونی اگه شروع کنی ماهیانه چقدر درآمد داری؟؟؟؟؟همه چی آماده هست من میدونستم چه درآمدی داره از پیج های ارایشی اینستا واسه همین شروع کردم چند تا هم فروختم ولی متاسفانه وقتشو ندارم چون یکار دیگه هم انجام میدم .

خسته نباشی 😂عزیزم من فقط یک میلیون هزینه تبلیغات به بلاگر ها رو دادم میدونی اگه شروع کنی ماهیانه چق ...

عزیزم من پولی ندارم وگرنه خیلی تمایل دارم به کادای خریدو فروشی مجازی و... یه خواهشی ازت دارم🥺

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
عزیزم من پولی ندارم وگرنه خیلی تمایل دارم به کادای خریدو فروشی مجازی و... یه خواهشی ازت دارم🥺

میدونم عزیزم اوضاع بده ولی من فقط ۳و۷۰۰پول جنس دادم و هزینه تبلیغات و....تمام فالورام خانم و از طریق معرفی اومدن ولی بازم زیر قیمت میدم ک اگع کسی خواست بتونه اون ادامع بده جانم بگو 

میدونم عزیزم اوضاع بده ولی من فقط ۳و۷۰۰پول جنس دادم و هزینه تبلیغات و....تمام فالورام خانم و از طریق ...

انشاالله پیجتوتونو راحت بفروشین.من یه ساله دنبال کار میگردم.اگه تاپیکای قبلمو ببینید ۷۰ در صدش همینه و کاری ام تاحالا قسمت نشده پیدا کنم.بخاطر بچه کوچیک نمیتونم بیرون کار کنم.شما کار اینترنتی تو اینستایی جایی سراغ دارید که مطمعن باشه و دستمزد بدن.هرکاری باشه.دعاتون میکنم انشاالله به هرچی میخوای برسی💚

انشاالله پیجتوتونو راحت بفروشین.من یه ساله دنبال کار میگردم.اگه تاپیکای قبلمو ببینید ۷۰ در صدش همینه ...

اگه میتونستین حداقل همین قیمت رو هم بدی میدادم بهت واقعا .امروز یه پیجی اتفاقا معتبرم هست باهاش کار کردم گفته بود ادمین اسپانسریاب با پورسانت عالی .امروز گذاشت بهم پیام بدید شخصی من بهتون آدرس پیج رو بدم 

اگه میتونستین حداقل همین قیمت رو هم بدی میدادم بهت واقعا .امروز یه پیجی اتفاقا معتبرم هست باهاش کار ...

ادمین اسپانسر یاب یعنی چی؟چکار باید کنم؟حقوق ثابت نمیدن؟