2777
2789
عنوان

نیلی افشار دستگیرشد

| مشاهده متن کامل بحث + 10270 بازدید | 364 پست
تتلو یک تنه مرزهای اسطوره بودن و جابجا کرده      

حرصم ندین توروخدا 

درسته عالی بود صداش 

ولی اول شخصیت ادما مهمه 

حیف از استعداد صدایی که داشت و استفاده نکرد 

ولی کسی که فحاشی خوراکشه و معلومالحاله اسطوره نیس 

اسطوره تختی بود ؛ فردوسی و حافظن 

هی خدا 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله داره خوب این سایت ها یه درامد مفتی داره که همه رو وسوسه میکنه مخصوصا کسی که دنبال کار کردن نبا ...

چی بگم والا

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

عین پروانه به دورت 

همه شب

بااال زدم

از تب داغ بدنت

گر گرفتم و 

تبخااال زدممم

بقیه رو ولشون کن 

یکم اون روی قشنگتو بده ب ما نشون خب

این ادما رو ول کن که دل ما بینشون مُرد 

بدبختی شرو شد تا چشم ب چشمشون خورد

تتلو#  

واقعا معرکست تکست هاش

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
برو فسقل🤞

😂😂😂😂

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
تتلو برای چی اینستاش بلاک شد چون استوری میزاشت ببخشید میگفت . . میخوام دیگه رد داده ☹☹ ...

بعد میگن اسطورس برای منم فاز ادم مودب میاد 

رو مخم میرن 

بیچاره پدر مادر هاشون

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
نع بابا یه اسکل کوتوله هفتاد و پنجی تو ترکیه  فک میکنه خیلی شاخه😑

اینو تو اینترنت نوشته متولد دهه ۶۰ در تهران که

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
عه اونم مگه گرفتن؟ اونم سایت داشت ؟؟؟

نه بخاطر چیزای دیگه گرفتنش 

سحرتبر که اصلا خارج نیس تو ایران بود

اونایی که میرن اونور آب بهشون سایت میدن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻