2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درس نخونی بی سواد میشی بی سواد باشی کار گیرت نمی اد کار گیرت نیاد پول نداری پول نداشته راشی گشنه می مونی گشنه بمونی می میری

قانع شدی؟

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

اینجوری انگیزه های یهویی جواب نمیده اول باید برا خودت یه هدف شفاف پیدا نه اینکه صرفا میخوام پول دربیارم خیلی هم بلند پرواز نباش منطقی هدف انتخاب کن.بعدش یواش یواش روزی ساعت مطالعه رو ببر بالا نیای یهویی یه روز ۱۰ ساعت بخونی بعد خسته بشی یه هفته نتونی.از مشاور کمک بگیر اکه شرایط مالی شو داری.

اینجوری انگیزه های یهویی جواب نمیده اول باید برا خودت یه هدف شفاف پیدا نه اینکه صرفا میخوام پول دربی ...

انگیزم خیلی بیشتر از چیزیه ک فکرشو کنی چون دارم برای بدست اوردنش با کنکورم ازمایش میشم

مشاورم دارم

دیروز 10 ساعت درس خوندم امروز خودش بهم یکم سبک درس داده حالا من نمیتونم برم سراغ درس💔

انگیزم خیلی بیشتر از چیزیه ک فکرشو کنی چون دارم برای بدست اوردنش با کنکورم ازمایش میشممشاورم دارم دی ...

اهان پس حله خب دیگه زیاده روی نکن برو بیرون تفریح همینجوری بشینی که حوصله ات سر میزه

اهان پس حله خب دیگه زیاده روی نکن برو بیرون تفریح همینجوری بشینی که حوصله ات سر میزه

دیروز برا اولین بار ده ساعت بود

البته هیچ وقت تایم نمیگرفتم دوروزه بود تایم میگرفتم پشمام ریخته بود😂