2777
2789
عنوان

جاری مزخرف من😤

300 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه جاری دارم ازمن کوچیکه وسنامون به هم نزدیکه هردو تازه ازدواج کردیم از لحاظ چهره هم هردو خوبیم.رفتارای بچگونه ای داره که رومخ من راه میره مثلاً ناخن کاشت کرده بود خیلی ذوق میکرد همش در صدد جلب توجه من بود که پز بده آخههههه مگه کاشت ناخن یا خرید لباس چیز غیرعادیه؟پز داره؟واکنش نشون نمیدم باخودش فکرمیکنه حسادت کردم وباهام سردمیشه.واکنش نشون میدم رفتارش یجور...یکی هم ازدور ببینه فکرمیکنه چه اتفاقی بین ما افتاده که باهام حرف نمیزنه...اصلاً اعصابم نمیکشتش.جمع دونفرمون خوبه اما جمع خانوادگی غیرقابل تحمله.اگه باخواهرشوهرم بگم بخندم این ناراحت میشه.وقتی یچیزی میخرم یا مدل مو وآرایشموعوض میکنم میره توگوشیش ساعتها و نگاهم نمیکنه حرفی نمیزنه.من توقع ندارم ازش فقط جز حسادت چه منظوری داره ازکاراش؟یکی ازم تعریف کنه خودشومشغول میکنه که بگه نشنید😑😐

چه احساسی که احصاصت به احثاثم گره خورده!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما هیچ تقصیری نداری مهم اینه پس تحویل نگیررر

اونجوری رابطمون رفته رفته سرد میشه و من از واکنش بقیه هراس دارم مخصوصا برادرشوهرم‌.من همیشه ازدر دوستی واردشدم اما ادن حس رقابت داره.نمیدونم چرا روزسالگرد عروسیم کل مخاطبینم نبریک گفتن جز اون...خب چرا

چه احساسی که احصاصت به احثاثم گره خورده!