2777
2789
عنوان

صلب حضانت طفل زیر 7 سال از مادر

179 بازدید | 20 پست

سلام خانمهای محترم

همسر بده کل دوران زندگی مشترک با حرف شما توی این سایت پیش رفته

اگه میشه شما سوالمو جواب بدین بلکه بفهمه داره چه بلایی سر خودش و بچه میاره

ممنون

--------------

فکر کنین مادری بدون اجازه بچه شوهرشو برداره بره یه شهر دیگه خونه پدرش و برنگرده یه روز بگه معتاده یه روز بگه بیکاره یه روز بگه خرجی نمیده یه روز بگه میزنه یه روز بگه دزده یه روز بگه روانیه... همه اینا اصلا قبول و راس میگه (لعنت به هرچی دروغگوعه حداقل یکیشو یجوری ثابت کنه آدم نمیسوزه)

حالا شما بهش بگین که شوهرش میتونه به دلایلی که میگم بچشو ازش بگیره یا نه ؟

1- چندین بار دزدی طلا از خونه شوهر (خودشو مادرش) اعتراف کرده

2- اجازه ملاقات و حتی تماس با بچه رو به شوهر نده حتی پدرش به شوهر بگه که بچه مال تو نیس دخترم از یکی .....

3- شوهره 4بار با مامور بره اما بچه رو ندن و نزارن ببینه

4- یکبار قبلا سر همین مشکل روانی طلاق گرفته باشه از یکی اما دروغ بگه قبل ازدواج که دلیل طلاقش همینایی بوده که الان برا همین شوهر داره میشمره!!

5- سابقه 48 بار خودکشی داشته باشه حتی دیگه اونقدر اذیت کنه که شوهرش دیگه یکبار فیلمشو بگیره به پدرش نشون بده بلکه اینقدر نگن دروغ میگی

6- پدرش بیاد این اواخر از خونه شوهره طلا هارو با سند ازدواج و ... بدزده بعد جعل کنن روی جهاز نامه و شوهره شکایت کنه پاشون گیر بیافته

7- برن شوهرشو بزنن تو خونش فحاشی کن به برادر مرحوم شوهر بدترین فحاشیارو بکنن

8- توی همون فیلمی که گرفته کاملا مشخص باشه که زنه بچه رو تا مرگ میبره بچه خودشو به بدترین حالت کثیف میکنه از ترسش ... (خدایا کاش این صحنه یادم بره نمیتونم حتی خودم نگا کنم اون فیلم رو)

9- چندبار این جوری قرص خوردنی نصف شب پاشه بره شوهر بدبخت با یه بچه تو خیابونا نصف شب دنبال این بگرده ...

.....

همش بکنار

شوهر یب عرضس اونم که معلومه

واقعا اونی که بچه رو از پدرش بدزده نزاره ببینن همو حتی حرف بزنن، حیف نیس بهش بگن ((مادر)) بی احترامی به مادرا نیست واقعا ؟

جواب بدین تا ببینه بلکه خجالت بکشه

ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه این اتفاقات تو یه روز نیفتاده لازم نبود سریع بچه دار شین اول شناخت پیدا می کردین بعد

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

. مرده چرا با همچین زنی ادامه داده و بچه دار شده باهاش، چرا الان جدا نمیشه با حرف دادگاه تکلیف بچه مشخص بشه، هر چی داره دادگاه ارائه بده، یه آدم سالم با همچین زنی ادامه نمیده و مسئله اش رو قانونی حل میکنه، نیاز به رفتن و کتک کاری و غیره نیست، دادگاه مدارک رو ببینه خودش رای میده

خانمتون چه ها که نکرده برادر.همین که خودتون الان از دسته کارای خودش و پدرش کارتون به تیمارستان نکشیده برید خدا رو شکر کنید.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
. مرده چرا با همچین زنی ادامه داده و بچه دار شده باهاش، چرا الان جدا نمیشه با حرف دادگاه تکلیف بچه م ...

در حال جدایی هستیم اگه این مسیرای پر پیچ و خم دادسرا و مشاورات تموم بشن

از بس دعوا خودکشی راه انداخت دعا نویسی و رمالی که حد نداره همین الانش 17 تا دعا از لباس بالش و ... در اوردم توی این مدت و مدرک دستمه روانیم کرده بود عمرا من بچه میخواستم حتی بچه که به دنیا اومد من نمیاوردمش به زور خانوادم اومد که حتی با خانوادمم دیگه قطع رابطه کردم دخالت نکنن مجبورم نکنن

مادری که بخاطر قرص خوردن به بچش نتونه شیر بده رو یادم انداختی. حتی شیرم به بچش نداده منه بدبخت نصف شب پاشدم شیر خشک درست کردم بچه بخوره

به ولای علی قسم یکبار توی این 3 سالی که بچه سن داره نشده بچه رو بغل بگیره بخوابونه اما اونقدرا اتفاق افتاده که شب از کار رسیدم خسته کوفته به مولا تا خود صبح بچه رو بغلم گردوندم تا بخوابه 

چرا تا حالا پزشک نبردیش خوب معلومه این خانم مشکل داره که ۴۸ بار خودکشی کرده چرا گذاشتی بچه دار بشه ش ...

بردم مدارکش موجوده توی دفترچه بیمه . کسی که نخواد ترک کنه نمیکنه

بنظر من که طبق روال قانون پیش برید و صبور باشید و جلو جلو جنجال های بیشتر راه نندازید

شما که مدرک دارید! پس هر موقع که وقتش شد کافیه که به دادگاه ارائه بدین... رسیدگی میکنن و برای بچه تصمیم میگیرن

قضاوت نمیتونیم کنیم چون تو زندگیشون نبودیم

ممنون. واقعا جدی میگم کاش همه این اخلاق رو داشته باشن چون بخدا فقط میومد اینجا پست میزاشت بعد میومد بمن میگفت ببین هم جنسام چی میگن تو فلانی تو بهمانی ... میگفتم اخه مگه ...

استغفرالله

شما ببخشین به بزرگی خودتون

خواهش می کنم 

البته تو امر طلاق حق طلاق با مرداست و قانون گذارم مرده نگرانی نداره

فقط یه بچه به بچه های طلاق اضافه میشه😔

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا