2777
2789
عنوان

خل و چلا 😍😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 302 پست
باشه باشه خوب شد گفتی😂😂😂😂برم قرصامو بشورم بخورم 

یا بسم الله توکه روانی نبووودیبیییییییی😢

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکنم تو امر کن

فلن چیزی یادم نیس 😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
منم جزو چلام

خوش آمدییییی جوووم یه خل و چل دیگم اضافه سد😂😂😂

خبرم کن

آهاااا بیابرقص 😐

مرسی    منم اینجور جاها تگ کنید  عشقم

چشم حتما 😀

دوس داشتم از خودم بزرگتر باشه داداشم.. حال میده ها..  رابطه ی شوهرم و خواهراش خیلی خوبه بچه او ...

آره داداشم منو خیلی دوست داره می گه تنها کسی که تو این خونه به من محبت می کنه😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
دوس داشتم از خودم بزرگتر باشه داداشم.. حال میده ها..  رابطه ی شوهرم و خواهراش خیلی خوبه بچه او ...

میاد پیش من درد و دل می کنه 

وقتی هم اعصاب اش از دست کسی خورده اولین نفر به من می گه

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
آره داداشم منو خیلی دوست داره می گه تنها کسی که تو این خونه به من محبت می کنه😂😂😂😂

خخخخ ی جان عزیزم محبتتون پایدار.😂. ایشالله همیشه خوش باشین 💖🌹😍

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎