2777
2789
عنوان

خل و چلا 😍😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 302 پست
کلا بحثو

بحثی نیس جمعه خلاس 😂😂😂😍

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ببخشید🙏🙏💟💟 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5548183/خواهرانه-برا-دخترعموم-و-نوزادش-دعا-کنیدهردو-بابا-ندارن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای وای چه بلاهایی سرت اورده😁😁😂😂 من داداشم کوچیکتر از منه ولی دقیقا مگسی چیزی میکشت میومد رو ما ...

😂😂😂😂

4 سال از من بزرگتره ولی منم تلافی می کردم کتک اش می زدم 🤣🤣🤣

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
خبر خاصی نیس  جَمع جَمعه خلاس 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂خونسردی خودتو حفظ کن گلم😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
خبر خاصی نیس  جَمع جَمعه خلاس 🤣🤣🤣🤣🤣

رااااستیییییی ریبنتوبزن😂😂😂😎

😂😂😂😂 4 سال از من بزرگتره ولی منم تلافی می کردم کتک اش می زدم 🤣🤣🤣

دوس داشتم از خودم بزرگتر باشه داداشم.. حال میده ها.. 

رابطه ی شوهرم و خواهراش خیلی خوبه بچه اوله شوهرم.. ولی من داداشم جای بچمه🤪🤪😁😁😁😂😂

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
اهان پس خلدونیه منم یکیش😂

آره😂😂

ایول پس بپر وسط نوبت خل بازیه توعه😂😂