می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسباب بازی ها هم می شکوند ترقه های تفنگ هاش هم رو من خالی می کرد یه بار کله ام رو شکوند رو تاب بودم محکم هل ام داد پرت شدم کله ام شکست(فکر کنم به خاطر اون خل شدم)
دستم یه بار از دست اون شکست دنبال ام کرد
آقاجان 😭🖤#رهبر_شهیدم مثلا می اومدی بهم میگفتی چرا گریه میکنی؟🙃💔
هیی 😂😂😂 اسباب بازی ها هم می شکوند ترقه های تفنگ هاش هم رو من خالی می کرد یه بار کله ام رو شکوند ...
ای وای چه بلاهایی سرت اورده😁😁😂😂
من داداشم کوچیکتر از منه ولی دقیقا مگسی چیزی میکشت میومد رو ما میکوبید یا بقول ت تفنگ ترقه ای دم گوشمون میترکونن.. دلم براش ی ذررره شده چندماهه ندیدمش😍
بی ربطه ولی یهو یاد آقای نعمتیان تو شمعدونی افتادم🤣🤣🤣🤣🤣حس غریبیه
وای انقد ازش بدم میومد😂😂😂