2777
2789
عنوان

خل و چلا 😍😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 302 پست
شرمنده اخلاق ورزشیت خیار موجودنیس😐

اونوقت تاحالا موز نداشتین خیار داشتیننن 

من نمیدونم من خیار میخام😂

چرا برام نگه نداشتی😂🥺اینه رسم رفاقت؟😂

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندی واییییییییییی 😂😂😂😂طبیعی نی بنطرم

🤣🤣🤣🤣

منم خل کرده 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
😂😂😂😂ته بار بود اونم تموم شد  بزار فردا بار جدید میرسه

😂😂😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
🤣🤣🤣🤣 منم خل کر ده 

توکه خل بودی😂😂😂

جیک جیک🐦🐦💃

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
من اومدم ببینم کیا خلن🤪🤪

😂😂😂اینا اکیپن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اونوقت تاحالا موز نداشتین خیار داشتیننن  من نمیدونم من خیار میخام😂 چرا برام نگه نداشتی😂🥺ای ...

حالا گریه نکن فردا میخرم برات موز و بخور حالا.

این بچه ب کی رفته انقدر برعکسه حالا اگه موز نبود میگف موز میخواما😒😒😒😒😒😒😒😂😂😂😂😂😂😂😂😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

من اومدم ببینم کیا خلن🤪🤪

اواااا خودتم خل شدی الان بااومدنت تو این تاپیکه😂😂😂

دوستی هاش هم مثل آدم نیست اون موقع یه زنبور نشست رو لباس ام داداشم برای اینکه زنبوره منو نیش نزنه خاک انداز رو برداشت تا می خورد منو زد زنبوره نمرد ولی من نفله شدم کل بدنم درد می کرد الان هم که الانه هنوز درد می کنه زنبور نیش می زد بهتر بود دو روز پیش 😭😭😭🤣🤣🤣🤣

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...