2777
2789
عنوان

خل و چلا 😍😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 302 پست
دست نزن امروز ۵ تا موز گرفتم ۳۵ تومن شد 😐

اخه من نیکیماااااااا

این همه به این سایت شبانه روزی خدمت کروم به موز حقم نی،؟؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه موز واسه مهموناس شما خیار بردار    

من تاج سرم 👑👑👑👑👑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اخه من نیکیماااااااا این همه به این سایت شبانه روزی خدمت کروم به موز حقم نی،؟؟؟؟؟

جاش خیار بردار ، نگا چه سبز خوشرنگیه ول کن اون بی رنگ و رو انگار تب کرده 😅

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
پس اگ زحمتی نیس تواین چالش ک اسمتو باچشای بسته بنویسی ک توپیجمه شرکت کن خوشحال میشم گلم willd.queen

باشه عزیزم 😘😘😘😘

جاش خیار بردار ، نگا چه سبز خوشرنگیه ول کن اون بی رنگ و رو انگار تب کرده 😅

نه من موز میخوام 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

من اینجا خیار میدم🥒🥒🥒 نفری یدونه بردارین ب همع برسع

یاد عمه م افتادم ی سری گفتم عمه خیار بخور ، گفت عمه شب خیار بخورم تا صبح فقط باد میدم بیرون 😅

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
🤣🤣🤣 جیک جیک بابا😂😂😂

😂😂😂یادم رفته بود😘

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺