ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
ی سوال دارم اگر حوصله دارین جواب بدین... ارمی ها و بی تی اس کیا هستن چرا اینقدر طرفدار دارن ممنون م ...
بی تی اس اسم یه گروه موسیقی کره ایه
به طرفدارای بی تی اس میگن آرمی
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ی سوال دارم اگر حوصله دارین جواب بدین... ارمی ها و بی تی اس کیا هستن چرا اینقدر طرفدار دارن ممنون م ...
چشم میگم عزیزمم
خب بی تی اس یه کی پاپ کره ای هفت عضو گوگولی داره و خب خیلی آهنگاشون به آدم انگیزه میده و خیلی گروه اوکی و مهربونین از نظر من😇🙄بعدشم اینکه خیلی کیوتن و تو زندگیشون خیلی سختی کشیدن تا به اینجا رسیدن و به طرفداراشون خیلی احترام میذارن کل بی تی اس خیلی باشعورن وهر قوم و مذهبی احترام میذارن منم که عاشق جانگکوک هسم چون جذب شخصیتش شدم ولی همشونم دوس دارم🤗🤗🤗🤗🤗🙃🙃🙃💖
ی دوست دارم از بس نگاه کرد لایو و پست اینستاش همش هم میذاره استوری وات ساپ کلا خیلی طرفدارشه
ارع خب طرفدار زیاد دارن خودمم هستم اما زیاد استوری و اینا نمذارم یعنی زیاد خودمو درگیرشون نمیکنم فقط ازشون حمایت میکنم بعضیا زیادی فکر و ذهنشون شده بی تی اس اخه اینجوریم خوب نیست خب اما خیلی خوبن اونا مخصوصا کوکی☺😎😎😍خودتون آرمی نیستین اعضا رو دوس ندارین؟