2777
2789

ریحانه 

فریماه

مائده

سارا

نرگس

مبینا

رومینا

ندا

نیکی

نازنین

ستاره

مهسا

مهشید

مژگان

سوگل

نفیسه

نگار

نگین

بهار

پریا

پرنیان

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

شقایق فرنوش نسترن نسیم سمیرا هانیه عسل غزل الهه فرشته عاطفه یاسمن ستاره رویا نغمه لیلا آیدا طوبی زهره ریحانه مهسا پریسا شیما شیوا سارا شادی انیس مریم لاله نگین سمیه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍دست تو دست هم پیر بشین

فدات عزیزم🙏❤️😘😘😘😘

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
ی سوال دارم اگر حوصله دارین جواب بدین... ارمی ها و بی تی اس کیا هستن چرا اینقدر طرفدار دارن ممنون م ...

بی تی اس اسم یه گروه موسیقی کره ایه

به طرفدارای بی تی اس میگن آرمی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ی سوال دارم اگر حوصله دارین جواب بدین... ارمی ها و بی تی اس کیا هستن چرا اینقدر طرفدار دارن ممنون م ...

چشم میگم عزیزمم

خب بی تی اس یه کی پاپ کره ای هفت عضو گوگولی داره و خب خیلی آهنگاشون به آدم انگیزه میده و خیلی گروه اوکی و مهربونین از نظر من😇🙄بعدشم اینکه خیلی کیوتن و تو زندگیشون خیلی سختی کشیدن تا به اینجا رسیدن و به طرفداراشون خیلی احترام میذارن کل بی تی اس خیلی باشعورن وهر قوم و مذهبی احترام میذارن منم که عاشق جانگکوک هسم چون جذب شخصیتش شدم ولی همشونم دوس دارم🤗🤗🤗🤗🤗🙃🙃🙃💖

:))))
چشم میگم عزیزمم خب بی تی اس یه کی پاپ کره ای هفت عضو گوگولی داره و خب خیلی آهنگاشون به آدم انگیزه م ...

ی دوست دارم از بس نگاه کرد لایو و پست اینستاش همش هم میذاره استوری وات ساپ کلا خیلی طرفدارشه

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

اسم پسر محمد

مهدی

اسم های ۲ تایی ترکیبی با محمد و امیر

علی

سعید

حمید

فرید

نوید

حامد

محسن

فربد

سینا

سروش

سپهر

شاهین 

شایان

نیما

حسین

ی دوست دارم از بس نگاه کرد لایو و پست اینستاش همش هم میذاره استوری وات ساپ کلا خیلی طرفدارشه

ارع خب طرفدار زیاد دارن خودمم هستم اما زیاد استوری و اینا نمذارم یعنی زیاد خودمو درگیرشون نمیکنم فقط ازشون حمایت میکنم بعضیا زیادی فکر و ذهنشون شده بی تی اس اخه اینجوریم خوب نیست خب اما خیلی خوبن اونا مخصوصا کوکی☺😎😎😍خودتون آرمی نیستین اعضا رو دوس ندارین؟

:))))

اون خوبه من یه دوست داشتم دبیرستان به خاطر فیلم کره‌ای و این جور چیزا کره ای یاد گرفته بود؟

ولی واقعا گروه جالبی‌ان