با شوهرم دعوام شد سر مامانش دوسش ندارم مادرشو ولی بهش بی احترامی نکردم تا حالا چند روز پیش ....درست کردم خوردیم تموم شد جمع کردیم بعد زنگ زده مامانش ساعت چهار که بیا اینجا نهار....داریم قطع کرد گفت مامانم الان میا درست کن منم گفتم ساعت چهاره الان نهارشو خورده چرا بدون هماهنگی دعوت میکنی و کم غر زدم بعدش مث سگ هار حمله کرد بهم خون پلیکیده وسایلمو جمع کرد با بچه هام اومدم شهرستان....هستین بگم
9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چکار کنم بنظرتون با ی ادم که بیمار دو قطبیه بهم خیانت کرده چکار کنم باهاش خیلی حالم بده بدون اون زندگی برام سخته همش ب فکر بچه هامم ولی دیگه تحمل کتک خوردن ندارم جرات حرف زدن باهاشو ندارم
9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
عزیزم اگر نمیتونی تنها با بچه هات رندگی کنی و زندگی بدون همسرت برات سخته(حتی اگر خیانت کار باشه) پس باهاش زندگی کن... خدا هدایتش کنه .سعی کن لااقل به مرور زمان رفتارشو متعادل کنی ک کمتر ازارت بده
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
پس شوهرت ب اختیار خودش رفته حالا ممکنه مادرش کلید بهش داده باشه.
علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید
حالم از خودم بهم میخوره ..از شوهرم متنفرم ولی الان که ازش دورم دارم میمیرم
ما زنا جقدر ضعیفیم و مظلوم..دلمون برای مرد خیانت کار هم تنگ میشه..حالا اگر مو خیانت میکردیم،ما رو اتیش میزدن
اره اون ک صد در صد. ولب اگر مادرشم نمیداد اونا ی گوشه دیگ میرفتن.
تو از بس وابسطه شوهرتی داری اشتباعشو تتجیح میکنی و سنگینی وزنه رو میندازی رو کفه ی مادر شوهرت