2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن بچه

142 بازدید | 12 پست

پسرم ۲۰ ماهشه. فقط بابا قاقا آب آدا هاپو میگه. تو نت نوشته تو ۱۸ ماهگی توانایی ۵۰ کلمه رو باید داشته باشه. نگرانم. کسی تجربه ای داره؟

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش از نوزادی حرف نمیزدی؟؟ یا کم حرفین تو خونه؟ من انقد پرچونه هستم که پسرم از ۵ماهگی به حرف افتاد و اولیشم بابا بود که گفت الانم ۱۵ماهشه خیلی چیزا میگه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نت غلط کرده. پسر عموم ۴ سالش بود ب حرف اومد

پسر عمم همینطور

بچه خواهرشوهر رفت مهد کودک ، تونست خوب حرف بزنه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

از دوسالگی اصولا روون شروع میکنن حرف بزنن.ولی باهاش تمرین کن از الان.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

برادرزاده م تا۳ ۴ سالگی چند تا کلمه میگفت هممون استرس داشتیم جز مادرش

الان ۶ سالشه مختو میخوره نمیشه ی دقیقه ساکتش کرد 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

باهاش از نوزادی حرف نمیزدی؟؟ یا کم حرفین تو خونه؟ من انقد پرچونه هستم که پسرم از ۵ماهگی به حرف افتاد ...

چرا اتفاقا یه داداش بزرگ‌تر داره دایم حرف میزنه. خودمونیم پر حرفیم

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
چرا اتفاقا یه داداش بزرگ‌تر داره دایم حرف میزنه. خودمونیم پر حرفیم

خب پس کلا دیر حرف میزنه عیبی نداره خودش کم کم به حرف میاد که به زور ساکتش کنی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نت رو ولش کن پسر اولم ۱۸ماهگی خیلی کلمه میگفت البته غلط ولی من میفهمیدم ولی ۳سالگی حرف امد دومی ۱۸ ...

دقیقا پسر بزرگه منم اینجوری بود. خیلی چیزا میگفت ولی فقط من میفهمیدم. ایشالله اینم مثل بچه دوم شما ۲ سالگی به حرف بیفته

دقیقا  اون پسر من که دیر تر حرف آمد همیشه پر حرف هست

اره بچه ای که دیر حرف میاد پرچونه میشه مثل پسر دوستم یعنی قشنگ مختو میخوره سردرد میگیری ازش