2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 19 پست
خیلی بدن ب خدا  😔 گوش نمیده انگار دوستاش همه کس اونن البته حقم داره 😭

چقد شبیه همیم عشق منم با دوستاشه اصلا یادش میره من وجود دارم حس میکنم اونارو بیشتر دوس داره ... 

ولی بهشون اجازه نمیده راجبم حرف بزنن جرعت ندارن ولی خیلییی ناراحتم هنین امشبم با دوستاشه کلا من ب پشمکشم 😔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
چقد شبیه همیم عشق منم با دوستاشه اصلا یادش میره من وجود دارم حس میکنم اونارو بیشتر دوس داره ...  ...

عزیزم متمعنم دوست داره نگران نباش 

چند روز پیش دلم خیلی شکست و گفتم خدایا خودت حق منو از این دوستاش بگیر الان دوستش بیمارستانه😑😱😂

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شبیه همیم عشق منم با دوستاشه اصلا یادش میره من وجود دارم حس میکنم اونارو بیشتر دوس داره ...  ...

متمعنم ک تو رو بیشتر دوست داره 

عشق من آدم مهمیه و چشم دوهزار تا دختر دنبالشه ولی متمعنم ک دوسم داره اون نگران نباش عشق تعصیرش بیشتره

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

متمعنم ک تو رو بیشتر دوست داره  عشق من آدم مهمیه و چشم دوهزار تا دختر دنبالشه ولی متمعنم ک دوس ...

ایشالله ک مشکلات از سر راهه هز ۲ تامون کنار بره❤❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
ایشالله ک مشکلات از سر راهه هز ۲ تامون کنار بره❤❤

ایشالله 😭😭😘