2789
عنوان

مذهبیا بیان

82 بازدید | 7 پست

حالم از خودم بهم میخوره  چند روزه نماز نمیخونم  قرآن نمیخونم دروغگو شدم  چندین بار توبه کردم ک شکستم دیگه روم نیس به ائمه ام رو بزنم   حس میکنم دیگه اعتبار ندارم 

اون‌گناهاتون‌ بزرگه‌اما‌بزرگترینش همین اعتماد‌نداشتن‌به خدا‌وائمه هست

درخانه خدا همیشه بازه وائمه پیشکار‌این خان هستن

دعاکنین‌متوسل بشین

هاتفی از گوشه ی می خانه دوش

گفت ببخشند گنه می بنوش

عفو خدا بیشتر‌از جرم‌ماست

نکته سربسته چه گویی خموش

خوشا آنان که اله یارشان بی...به حمدو قل هواله کارشان بی...خوشاآنان که دائم در نمازند...بهشت جاودان بازارشان بی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدا خیلی مهربون تر از اونیه که بنده هاش فکر می کنن.شما هر وقت تصمیم به عوض شدن و ترک اون عادت بگیری و عمل کنی، مطمئن باش خدا هم می بخشه. 

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]
ممنون بابت انرژی مثبتتون خیلی بهش احتیاج داشتم

راستش وقتی انسان مرتکب گناه میشه و بعد پشیمون به نظر من این نشونه ی خوبیه حتما یه جایی از کارهات یا اعتقاداتت ایراد داره(البته من خودم هم اینطوریم )که منجر به گناه شده به قول معروف اگه خشت اول  دیوار رو کج بزاری تا ثریا میرود دیوار کج!البته ضرب امثل رو درست نگفتم 🤭ولی می‌خوام منظورم رو بفهمی پس اگه گناه کردی به خودت برگرد ببین کجای کارت ایراد بوده؟رفعش کن .

وقتی تو خونه یه جایی از دیوار خیس میشه میگردیم ببینیم آب بارونه یا یکی از لوله ها نشتی داده و بعد از پیدا کردن نشتی‌ها مشکل رو رفع میکنیم بعد از چند روز میبینیم دستگیره ی در خراب شده بازم تعمیرش میکنیم بعد چند روز مواد غذایی تموم میشه بعد چند روز یهو لوله ی ظرف شویی میگیره و...روح انسان هم تا وقتی که به کمال نرسیده اینطوریه ولی باید با لطافت و دقت ازش مواظبت کرد.تغذیش کرد و از آلودگیها پاکش کرد.