2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیخوام بزنم تو ذوقت

ولی خیلی ی جوریه ضایس😬😅 

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

واقعن میخای بپوشی 😟😟 اصلن قشنگ نیستا

اخه من اصلا مانتو پالتو جلو بسته نمی پوشم و پیرهن شلوارم 

جذب میپوشم زیرش و روش ی چیز جلو باز گشاد کمرمم باریکه و بالا تنه ی خیلی خوبی دارم توش بزرگ نمیشم 

نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی خیلی ی جوریه ضایس😬😅 

ه من اصلا مانتو پالتو جلو بسته نمی پوشم و پیرهن شلوارم 

جذب میپوشم زیرش و روش ی چیز جلو باز گشاد کمرمم باریکه و بالا تنه ی خیلی خوبی دارم توش بزرگ نمیشم سلیقه هام اخه فرق داره 

ه من اصلا مانتو پالتو جلو بسته نمی پوشم و پیرهن شلوارم  جذب میپوشم زیرش و روش ی چیز جلو باز گش ...

: /

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

اینو باید بپوشی بری قطب

من زیر همه چیز تاپ بند باریک جذب میپوشم و ی چیز جلو باز ما شهرکرد زندگی میکنم اینجا ب حدی سرد هست ک تعادل ایجاد بشه تو دمای بدنم 😐

اخه من اصلا مانتو پالتو جلو بسته نمی پوشم و پیرهن شلوارم  جذب میپوشم زیرش و روش ی چیز جلو باز ...

😂😂یاد پایتخت ۶ افتادم 

تیپ فهمیه میخاص عروسی کنه با رحمت

میل خودته دوس داری بخر😁😚

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠