2777
2789
عنوان

گردن نوزاد

76 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خوبین

نی نی من ۴ ماهشه احساس میکنم یکمی گردنش کج شده 

کسی هست همچین تجربه ایی داشته باشم چیکارش کنم 

ممنون میشم راهنماییم کنین

پرستار مهربونم🥰

یعنی چی کج شده ؟ گردنشو نمیتونه نگه داره ؟

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

دختر برادرم

چهار پنج ماهه بود گردنش کج بود همیشه

بردیمش دکتر معاینه ش کرد فقط، گفت درست میشه و شد بعد از چند ماه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر برادرم چهار پنج ماهه بود گردنش کج بود همیشه بردیمش دکتر معاینه ش کرد فقط، گفت درست میشه و شد ...

خداروشکر 

کاش نی نی منم خوب بشه 

پرستار مهربونم🥰
میتونه نگه داره ولی وقتی بلندش میکنم یکمی سرش به سمت راست کج میشه 

شاید خودش از عمد میکنه بذارش رو شکم دقت کن وقتی گردنشو میگیره راسته یا نه ولی خب معمولا بچه ها از اینکارا میکنن چیز خاصی نیس احتمالا 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
2790
2778
2791
2779
2792