2789
عنوان

بنظرتون؟؟

77 بازدید | 11 پست

بنظرتون مثل کسی حرف زدن ادا در اوردن میشه من عادت دارم میخوام حرف کسی و بزنم مثل خودش حرف میزنم حالا چه آدم عادی باشه چه مریض بنظرتون این مسخره کردن میشه؟یه بنده خدایی یکم حرف زدنش تنده و با یه لحنی صحبت میکنم من میخوام از اون چیزی بگم اینطوری میگم حتی جلو خودشم میگم پشت سرش نیست بنظرتون مسخره کردنه؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه درست نیس،ممکنه فکر کنن دارین مسخرشون میکنین😊♥

اخه خودشم میخنده بعضی اوقات ک جلوش مثل خودش حرف میزنم الان داشتم حرفشو میزدم مادر بزرگم گفت نگو سرت میادا خیلی ترسیدم طرف مریض نیستا فقط صحبت کردنش با یه لحن خاصیه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خوب نیست 

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
آخه عزیزم شاید ایشون ناراحت میشن فقط نمیخوان شما بفهمین

خیلی ترسیدم بنظرت اگه دیگ اینکارو نکنم هم ممکنه که سرم بیاد چون نسبت داریم باهم میترسم