2777
2789
عنوان

بنظرتون؟؟

77 بازدید | 11 پست

بنظرتون مثل کسی حرف زدن ادا در اوردن میشه من عادت دارم میخوام حرف کسی و بزنم مثل خودش حرف میزنم حالا چه آدم عادی باشه چه مریض بنظرتون این مسخره کردن میشه؟یه بنده خدایی یکم حرف زدنش تنده و با یه لحنی صحبت میکنم من میخوام از اون چیزی بگم اینطوری میگم حتی جلو خودشم میگم پشت سرش نیست بنظرتون مسخره کردنه؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درست نیس،ممکنه فکر کنن دارین مسخرشون میکنین😊♥

اخه خودشم میخنده بعضی اوقات ک جلوش مثل خودش حرف میزنم الان داشتم حرفشو میزدم مادر بزرگم گفت نگو سرت میادا خیلی ترسیدم طرف مریض نیستا فقط صحبت کردنش با یه لحن خاصیه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خوب نیست 

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
آخه عزیزم شاید ایشون ناراحت میشن فقط نمیخوان شما بفهمین

خیلی ترسیدم بنظرت اگه دیگ اینکارو نکنم هم ممکنه که سرم بیاد چون نسبت داریم باهم میترسم