2777
2789
عنوان

چیکار کنم آیا؟؟؟😐☹

79 بازدید | 7 پست

خانوما خانومااااا بچم دو روزه ترش میکنه شدیدا نا آروم شده

مثل قبلا شیر میخوره یعنی فک نکنم زیادی بخوره 

چی شده اخه ؟

چیکار کنم؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

عزیزم خیلی دلم میخواد کمک کنم ولی مجردم و هوچ نمدونم تو گوگل سرچ کن😁😆

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

عزیزم خیلی دلم میخواد کمک کنم ولی مجردم و هوچ نمدونم تو گوگل سرچ کن😁😆

اینجا متاهلام مث اینکه نمیدونن😕از شما توقعی نیس😉

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه زیر ۶ماهه شاید رفلاکس داره

ببرش دکتر تا شدید نشه، به خودت هم توصیه هایی میکنه که مفیده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم اگه زیر ۶ماهه شاید رفلاکس داره ببرش دکتر تا شدید نشه، به خودت هم توصیه هایی میکنه که مفیده

میاد تو گلوش اما استفراغ نمیکنه اگرم استفراغ کنه پنیریه

دکتر گفت تا وقتی با شدت استفراغ نکرده طبیعیه

ولی همینم اذیتش میکنه

میاد تو گلوش اما استفراغ نمیکنه اگرم استفراغ کنه پنیریه دکتر گفت تا وقتی با شدت استفراغ نکرده طبیعی ...

پنیری باشه مشکلی نیست اما اگه نباشه، حتی کمش هم میتونه نشونه رفلاکس باشه، حالا توصیه های غذایی برای مادرها رو رعایت کن شما، ضرر که نداره .

ان شاءالله که سلامت باشه براش صلوات فرستادم💚

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پنیری باشه مشکلی نیست اما اگه نباشه، حتی کمش هم میتونه نشونه رفلاکس باشه، حالا توصیه های غذایی برای ...

ممنون عزیزم 

هرچی بگید رعایت میکنم کلا هیچی نمیخورم از ترس

ممنون عزیزم  هرچی بگید رعایت میکنم کلا هیچی نمیخورم از ترس

خواهش میکنم عزیزم

من درباره رژیم مادرها چیزی نمیدونم چون بچم رفلاکس نداشت، از کسی دیگه بپرسید یا توی گوگل ببینید.