2777
2789

عزیزم از یک مشاور کنکور کمک بگیر 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

فقط شنیدم بشینی برا کنکور پزشکی بخونی خیلی اسون ترِ

ظرفیت محدودی داره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید از اول کنکور بدی 

لیسانس به پزشکی نداریم اصلا

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

معدل دیپلم بالای ۱۸ و معدل کارشناسی بالای ۱۶

مدرک زبان معتبر 

قبولی تو آزمون 

قبولی تو مصاحبه 

سن فک کنم زیر ۲۵ 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..

اول ببين هر سال چه تعداد قبول ميكنن بعد برو دنبالش

نعداد خيلي كمه اخه

من پشيمون شدم ولي خب شما اول تعدادي ك قبول ميكننو برو ببين

بعد تصميم بگير

اخه مشاور من همچين ميگف ميشه و اينا گفتم حتما اوكيه

ولي خب اتفاقي رفتم قبوليارو ديدم و...

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

شرایطش جوریه که همه میگن اگه دوست دارید پزشکی قبول شید برید کنکور سراسری بدید نه این کنکور مسخره رو ...

منم مشاورم ميگف خوبه رفتم دنبالش ديدم تعداد كمه

از اول بخونه بهتره خب

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نه داشتنشو که داریم من بیشتر واسه شرایط سنی و معدلش اطلاع خاصی ندارم

از چه رشته ای میشه رفت ؟اصلا چیزی در موردش نشنیده بودم 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
منظورت کنکور سراسریه؟ آره میدونم لیسانس به پزشکی ظرفیتش در حد انگشتای یه دسته😐😅

اره دیگه ی جورایی زمانتو الکی از دست میدی فقط

بشین ی سال بخون سال اینده برو سر کلاست

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."