2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

49 بازدید | 6 پست

سلام هجده سالمه امسال کنکور دارم 

حس و حال واسه هیچی رو هم ندارم 

تو خونم فکر میکنم برم بیرون حالم خوب میشه میرم بیرون حوصلم سر میره باز بر میگردم خونه 

رفیقامم که هیچکدومشون بدرد نمیخورن 

اصلا این دوره زمونه ادم درست پیدا نمیشه 

نمیدونم چیکار کنم حس این ادمای دنیا دیده رو دارم که دیگه از همچی سیر شدن و هر خوشی ایو چشیدن با این تفاوت که من خوشی خاصیو تجربه نکردم 

از یه پسره ای خوشم میومد فقط دوست بودیم یه ماه اونم طوری رفتار میکرد انگار ازم خوشش میومد و بهم محبت میکرد تولدش نزدیک بود رفتم گیتارمو فروختم که بتونم براش کادو بگیرم دقیقا دو روز بعدش با دوستم که دختر خوشگلی بود رل زد و به یه هفته نکشید کات کردن و من خیلی داغون شدم شاید تنها کسی بود که بعد یه مدت طولانی میتونست خوشحالم کنه که پرید 

الان خالی خالی خالیم

چرا هر کی کنکور داره بجای امیدواری مدام دنبال حاشیه میره؟ 

میخوای بدونی آخرش چی میشه؟ هیشکی بجز خودت تو زندگیت نمیمونه تا فرصت داری استفاده کن

من آخر این راهو دیدم و برگشتم سر کنکور مجدد دادن بعد اینکه کاردانیمو گرفتم 

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هر کی کنکور داره بجای امیدواری مدام دنبال حاشیه میره؟  میخوای بدونی آخرش چی میشه؟ هیشکی بج ...

خیلی رو مخه هر روز میگم کاش جای اونایی بودم که جز درس خوندن کاری بلد نیستن ولی من زیادی دنیا رو دیدم ادمای مختلف و ‌...

گاش سر عقل بیام